اینجا فقط یه کتاب اشپزی واسه خودمه از وبلاگهای مختلف گلچین شده و بعضی کارای خودم

مواد لازم

- آب 1 لیتر

- شکر 800 گرم

- پودر ژلاتین 3 قاشق سوپخوری پر معادل 20 گرم

- پودر آگار 1 قاشق چایخوری

- جوهر لیمو 4/1 قاشق چایخوری

- رنگ و اسانس دلخواه

 طرز تهیه

آب و شکر، پودر ژلاتین و آگار را با هم مخلوط نموده (یک مقدار از شکر حتماً باید با گاروژلاتین مخلوط شود.) جوهر لیمو را اضافه نموده. این مواد حتماً باید 25 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.دور ظرف را باید مرتب با قلم مو مرطوب کرد بعد از سرد شدن مدت 12 تا 24 ساعت داخل یخچال بماند از تنظیف رد نموده ، رنگ و اسانس را اضافه می نمائیم.

+ نوشته شده در  شنبه 4 اردیبهشت1389ساعت 4:6  توسط سر آشــــــپز   | 

این هم یک نوع دیگه تزئین کیک با ژله

قبل از ریختن مواد کیک در قالب مستطیل یک قالب گرد رو وسط اون قرار می دهیم و بعد مواد کیک رو توی قالب می ریزیم



بعد از پخت کیک و خارج کردن از قالب ژله رو در قالب گرد درست کرده

بعد از بستن از قالب خارج می کنیم و توی حفره کیک می ذاریم و ...




 

 

+ نوشته شده در  شنبه 4 اردیبهشت1389ساعت 3:53  توسط سر آشــــــپز   | 

مواد لازم :

ژله آلبالو :یک بسته ( به جای آن می تونیم از ژله شاه توت ویا ژله توت فرنگی ویا هر رنگ دیگه ای که با رنگ کسترد متضاد باشه)

شیر :سه ونیم لیوان

پودر کسترد :سه قاشق غذا خوری

پودر ژلاتین :۲۵ گرم

شکر :۵ قاشق غذا خوری سر پر

هل و گلاب :به میزان دلخواه

طرز تهیه :

ابتدا ژله را آماده می کنیم به صورتیکه محتویات بسته را ابتدا با سه چهارم لیوان آب جوش مخلوط می کنیم .وبعد روی بخار کتری می گذاریم تا ژله کاملا شفاف بشه .

سپس با سه چهارم ایوان آب سرد مخلوط می کنیم ودر قالب ژله می ریزیم  ودر یخچال می گذاریم تا ببنده .

در فاصله ای که ژله در یخچال هست دسر کسترد را آماده می کنیم .سه لیوان شیر را با شکر روی حرارت می گذاریم تا بجوشه .پودر ژلاتین را  با کمی آب سرد مخلوط می کنیم تا حالت اسفنجی پیدا کنه وبعد روی بخار کتری می گذاریم تا ژلاتین کاملا حل بشه و شفاف بشه .برای دیدن مراحل آماده کردن ژلاتین می تونید اینجا را ببینید .

پودر کسترد را در نصف لیوان شیر خوب حل می کنیم

سپس به شیر در حال جوش اضافه می کنیم وخوب هم می زنیم تا گلوله نشه وچند تا جوش بخوره.در آخر کمی هل وگلاب هم اگه اضافه کنید خوش عطر می شه .آن را از روی حرارت برمی داریم کمی که حرارت آن کم شد ژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم .

سپس دسر کسترد را روی ژله بسته شده می ریزیم وحدود پنج الی شش ساعت در یخچال می گذاریم.وسپس بر می گردانیم .برای برگرداندن آن مثل بقیه دسرها ابتدا با نوک چاقو دور دسر را آزاد می کنیم وسپس قالب دسر را حدود سی ثانیه در آب گرم فرو می بریم  وبعد بر می گردانیم .

پودر کسترد را می تونید از سوپر مارکتها تهیه بفرمایید .

اگه پودر کسترد در دسترستون نبود می تونید از اینجادسر کسترد را درست کنید .منتها به جای کاکائو از  کمی زعفران استفاده کنید تا خوشرنگ بشه .

+ نوشته شده در  جمعه 30 بهمن1388ساعت 3:40  توسط سر آشــــــپز   | 

مواد لازم :

ژله انار :یک بسته

انار دون کرده :دو لیوان

آب انار :یک لیوان ونیم

شیر :دو لیوان

شکر :یک لیوان ویک چهارم لیوان

زرده تخم مرغ :دو عدد

نشاسته ذرت :دو قاشق غذا خوری سر پر ویا دو قاشق غذاخوری سر صاف پودر کاسترد

خامه شیرین شده :250 گرم (یا 200گرم خامه صبحانه و 50 گرم پودر قند را باهم بزنید )

پودر ژلاتین :25 گرم یا دو ونیم قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

ابتدا ژله انار را آماده می کنیم .به این صورت که پودر ژله را ابتدا با یک لیوان آب جوش مخلوط می کنیم وروی حرارت کتری می گذاریم تا شفاف بشه وبعد با نصف لیوان آب سرد مخلوط می کنیم .آنرا در قالب ژله می ریزیم (بهتره قالب ژله را نیم ساعت قبل خیس کنیم ودر یخچال بگذاریم ) ودر جای سرد یخچال می گذاریم تا ببنده .

آب انار را با سه چهار لیوان شکر ونشاسته ذرت وپودر کاسترد مخلوط می کنیم وروی حرارت ملایم می گذاریم وبه هم می زنیم  تا کمی غلیظ بشه و حالت سس مانند پیدا بکنه وسس انار حاضر بشه.

 

پودر ژلاتین را با نصف استکان اب سرد مخلوط می کنیم تا حالت اسفنجی پیدا کنه وبعد روی بخار کتری می گذاریم تا شفاف بشه .

شیر را روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد .زرده های تخم مرغ را با مابقی شکر خوب می زنیم ودر حالیکه حرارت زیر شیر را کم می کنیم به آن اضافه کرده وبه سرعت روی حرارت به هم می زنیم واین به هم زدن روی حرارت را حدود پنج دقیقه ادامه می دهیم تا زرده تخم مرغ حرارت لازم را ببینه .

وقتی شیر را از روی حرارت برداشتیم واز داغی ان کم شد ژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم وسپس سس انار را هم به آن می افزاییم ودر آخر با خامه فرم گرفته مخلوط می کنیم .

دانه های انار را به صورت یکنواخت روی ژله بسته شده قرار می دهیم.

ودر پایان کرم انار را به آرامی روی دانه های انار می ریزیم ودر حدود 7-8 ساعت در یخچال می گذاریم .

برای برگرداندن کرم ژله ابتدا با چاقو اطراف آنرارا آزاد می کنیم وبعد حدود ده الی بیست ثانیه قالب را در آب گرم فرو می بریم وسپس در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .(برای اینکه بتونیم بعدا کرم را به راحتی در ظرف دسر حرکت دهیم بهتره ظرفمون را کمی مرطوب کنیم .)

+ نوشته شده در  جمعه 30 بهمن1388ساعت 3:37  توسط سر آشــــــپز   | 

مواد لازم :

برای قسمت کاکائویی:

شیر :دو لیوان

شکر :هفت قاشق غذا خوری

کاکائو :دو قاشق مربا خوری

پودر کاسترد :دو قاشق غذا خوری

پودر ژلاتین :15 گرم

برای قسمت ساده :

شیر :دو لیوان

شکر : چهار قاشق

پودر کاسترد :و قاشق غذا خوری

پودر ژلاتین : 15 گرم

گلاب :یک قاشق غذا خوری

هل :یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه :

ابتدا قسمت کاکائویی:

کمی اب سرد روی پودر ژلاتین می ریزیم تا به شکل اسفنجی بشه وبعد انرا روی بخار کتری می گذاریم تا کاملا حل بشه و شفاف بشه .برای دیدن مراحل اماده کردن ژله لطفا اینجا را ببینید .

یک لیوان ونیم شیر وشکر را را روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد .

در این فاصله ،کاکائو وپودر کاسترد را در نصف لیوان شیرخوب حل می می کنیم .

وسپس آنرا به شیر وشکر درحال جوش اضافه می کنیم .وخوب به هم می زنیم تا گلوله گلوله نشه .صبر می کنیم تا چند تا جوش بخوره .در اخر انرا از روی حرارت برداریم وکمی حرارت ان که کم شد ژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم .

 دسر کسترد کاکائویی  رادر قالبی را که از قبل خیس کردیم می ریزیم ودر یخچال می گذاریم .اگه دوست داریم زود تر ببنده می تونیم حدود بیست دقیقه انرا در فریزر بگذاریم .فقط مواظب باشید یخ نزنه .

حالا قسمت ساده آن :

ابتدا پودر ژلاتین را به صورت بالا آماده می کنیم

پودر کاسترد را در نصف لیوان شیر حل می کنیم .

 وبه شیر وشکر در حال جوش اضافه می کنیم ودر آخر هل وگلاب هم به ان می افزاییم . ومی گذاریم چند تا جوش بخوره .ودر اخر قابلمه را از روی حرارت برمی داریم وسپس ژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم .

وبعد با ملاقه خیلی آروم روی دسر کاکائویی می ریزیم (البته دسر کاکائویی باید کاملا بسته شده باشه ) ومجددا در یخچال می گذاریم تا کاملا ببنده (حدود چهار الی پنج ساعت )

سپس برای برگرداندن دسر ابتدا با چاقو اطاف دسر را آزاد می می کنیم و حدود سی ثانیه  قالب در آب گرم قرار می دهیم وسپس دسر را بر می گردانیم وآن را تزیین می میکنیم .طعم خیلی خوبی داره .نوش جان .

 

+ نوشته شده در  جمعه 30 بهمن1388ساعت 3:33  توسط سر آشــــــپز   | 

مواد لازم:

شیر :۵ لیوان

شکر :۱ پیمانه

زرده تخم مرغ :دو عدد

کاکائو :۲ قاشق مربا خوری

نشاسته ذرت :سه قاشق غذا خوری پر

وانیل :نصف قاشق چای خوری

ژلاتین:۲۰ گرم

طرز تهیه:

۵ لیوان شیر وکاکائو و نشاسته را مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا غلیظ شود.

پودر ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط می کنیم .وروی بخار آّب کتری می گذاریم. تا کاملأ حل شود.

زرده تخم مرغ وشکر  ووانیل را خوب به هم می زنیم . وبه آرامی به شیر اضافه می کنیم وبه سرعت به هم می زنیم تا غلیظ تر شود.وبعد از روی حرارت بر می داریم .وژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم .این نکته مهم است که ژلاتین را به شیر داغ اضافه نکنیم وگرنه میبرد.

کل مواد را در قلب ژله می ریزیم وبمدت ۱۲ ساعت در یخچال می گذاریم تا خوب ببندد

وبعد اونرا  بر می گردانیم  وبا خامه تزیین می کنیم.

نکته :برای آزاد شدن کرم ابتدا باید دور کرم را آزاد می کنیم واگر بر نگشت به مدت کوتاهی در آب گرم قرار می دهیم تا آزاد شود.کرم من بدون گذاشتن در آب گرم آزاد شد.  

 

+ نوشته شده در  جمعه 30 بهمن1388ساعت 3:28  توسط سر آشــــــپز   | 

مواد لازم
شیر 2 لیوان
خامه 200 گرم
شکر 1 پیمانه
موز 2 عدد
پودر ژله موز 1 بسته
پودر ژلاتین 1 قاشق غذا خوری
آب گرم 3 فنجان
طرز تهیه
شیر وشکر وخامه را در مخلوط کن بریزید وهم بزنید ژله را با3 فنجان آب گرم مخلوط کرده وهم بزنید تا شفاف شود سپس به مخلوط شیر و خامه وشکر بیفزایید پودر ژلاتین را با نصف پیمانه آب داغ به روش بن ماری آب کنید وبا موز حلقه شده به مواد بیفزایید قالب مناسبی را با کمی روغن مایع چرب کرده و مواد را در قالب بریزید وبه مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهید بعد کرم بسته شده را در ظرف مناسب برگردانید و به دلخواه تزئین کنید .

+ نوشته شده در  سه شنبه 22 دی1388ساعت 6:7  توسط سر آشــــــپز   | 

کرم طالبی وموز



طالبی وموز هردو بوی گرم وشیرین دارند برای همین فکرکردم مخلوط اینها با هم باید خوشمزه باشه
مواد لازم

شیر: یک پیمانه

شکر: نصف ژیمانه

موز: ۳ عدد

طالبی: یک عدد کوچک

پودرژلاتین: ۲ قاشق مرباخوری

آب ولرم : نصف لیوان

خامه: یک پیمانه


طرز تهیه

پودر ژلاتین رو با آب ولرم بزارید رو بخار آب تا حل بشه  ، بقیه مواد  رو بریزید تو مخلوط کن تا حسابی با هم مخلوط بشوند بعد ژلاتین حل شده رو با مواد مخلوط کنین و بریزید تو قالب ، یه ۵ ساعتی که تو یخچال موند برش گردونید وسرو کنید

+ نوشته شده در  سه شنبه 22 دی1388ساعت 6:5  توسط سر آشــــــپز   | 

مواد لازم:

١- ژله (سه رنگ متفاوت)از هر کدام یک بسته(من تمشک آبی و سیب سبز و انار استفاده کردم...بد نشد..بازم میل خودتونه)

٢-گیلاس یا لیوان بلند

٣-خامه زده شده(در صورت تمایل)

طرز تهیه:

اولین رنگ ژله رو طبق دستور آماده می کنیم و داخل گیلاسها میریزیم و گیلاسها رو به طور اریب به دیواره یخچال تکیه می دیم(می تونین زیر پایه اش یه چیزی مثل دستمال قرار بدین تا احتمال سر خوردنش کم بشه..هر چند اگر با دقت بزارین طوری نمیشه)

وقتی اولین رنگ ژله خودش رو گرفت ژله بعدی رو طبق دستور آماده می کنیم و روی ژله بسته شده داخل گیلاس می ریزیم و این بار در جهت عکس ژله اول به صورت اریب تو یخچال قرار می دین تا ببنده و سفت بشه...

و در نهایت  ژله ردیف سوم رو آماده می کنیم و روی ژله های بسته شده می ریزیم و باز در جهت ژله ردیف اول به دیواره یخچال تکیه اش می دین....

اگر تو طبقات بالای یخچال قرار بدین زودتر بسته میشه ...شاید کل زمانی که نیاز داشته باشین ١.۵ الی ٢ ساعت باشه...

برای تزیینش هم می تونین با خامه زده شده شکوفه بزنین یا هر تزیینی که دلخواه خودتون بود انجام بدین... 

+ نوشته شده در  چهارشنبه 16 دی1388ساعت 1:39  توسط سر آشــــــپز   | 

 

2-3  بسته ژله با طعم های مختلف و یک بستنی وانیلی (لیتری) می خرید. بعد ژله ها رو یکی یکی به این صورت درست می کنید که یک بسته ژله را در یک لیوان آب جوش حل می کنید کمی که سرد شد به جای یک لیوان آب سرد یک لیوان بستنی وانیلی به آن اضافه می کنید و هم می زنید تا بستنی حل شود بعد در قالب ژله می ریزید(قبل از این کار قالب را خیس کنید تا بعد راحت تر برگردد) وقتی یکی از رنگها خودش رو گرفت بعد یکی دیگه رو درست کنید و بریزید روی رنگ قبلی. وقتی کرم آخری بسته شد . دور اون رو با نوک چاقو از قالب جدا کنید و مثل ژله برگردونید.نوش جان شما و شوشو

این همون کرم ژله هست که من با ژله آبی و قرمز درست کردم
جام اول سمت راست کرم ژله قرمز زیر و ژله آبی ساده رو.جام دوم کرم ژله آبی زیر ژله ساده قرمز رو لایه آخر کرم ژله قرمز


Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic 

(نی نی سایت)

+ نوشته شده در  شنبه 21 شهریور1388ساعت 6:18  توسط سر آشــــــپز   | 

مواد لازم :

4 بسته ژله آبی
پنیر خامه ای 200 الی 250 گرم
خامه نصف یک بسته 250 گرمی ( 125 گرم ) البته بنا به تمایل میتونین خامه رو بیشتر هم بکار ببرین .
بیسکویت ساقه طلایی یکعدد
کره 30 گرم
چتر کاغذی 2 عدد
پاستیل نواری رنگی ودر صورت تمایل گوشماهی و صدف شکلاتی
پاستیل ماهی بزرگ و کوچک تعدادی
درازه سنگریزه و توپی مقداری
پاستیل حلقه ای برای تیوپ نجات آبنبات و شکلات توپی شکل

بیسکویت ها رو توی غذاساز پودر کنین وحدود چند قاشق برای تزیین روی ژله بردارین و بعد باقی رو با کره مخلوط کنین و کنار بذارین . پاستیل نواری رو به شکل حوله و حصیر زیر انداز قطعه قطعه کنین . پنیرخامه و خامه رو مخلوط کنین و کنار بذارین .

دوتا از پودر های ژله رو با آب جوش تهیه کنین و مقدار آب رو کمتر از معمول بریزین ( نکته : چون می خواین زله رو مثل کیک برش بزنین - یک ورقه ژلاتین توش اضافه کنین تا سفت تر بشه ) و و در صورت لزوم با شکر مخلوط کنین .
بعد با آب کاملا سرد یا یخ مخلوط کنین و توی ظرفی مستطیل بریزین و توی جا یخی قرار بدین .

وقتی داشت می بست پاستیل های ماهی رو ( طوری که وقتی این ظرف رو وارونه کردین ته ژله رو به بالا قرار بگیره ) به دو سمت قرار بدین .( چون ژله دیگه مایع نیست دیگه ماهی ها تکون نمیخورن و برنمیگردن ) و دوباره توی جایخی یذارین خوب ماهی ها و ژله سفت بشه .

حالا مجددا ظرف رو در بیارین و از مخلوط خامه و پنیر یک لایه روی ژله بمالین و حالا روش یک ردیف هم پودر بیسکویت که با کره مخلوط شده بود بمالین . بذارین توی جایخی تا کره و پودر سفت بشه .( اگه سفت نشه مایع ژله بعدی رو که بریزین با هم قاطی میشن ! )

نکته :
چون لایه وسطی از خامه و پنیرخامه استفاده شد دیگه نیازی به تهیه زله با ماست نبود که ته دریا روشن دیده بشه تا ماهی ها مون به چشم بیان .

حالا دوباره با آبجوش ( کمتر از معمول ) دو تا از پودرهای ژله آبی رو مخلوط و در صورت لزوم شکر مخلوط کنین . و بعد با آب کاملا سرد ( یا یخ ) مخلوط کنین . با همون ظرفی که توش مخلوط کردین بذارین توی یخچال کمی خودش رو بگیره . وقتی مثل سفیده تخم مرغ داشت خودش رو میگرفت بیرون بذارین و آروم آروم روی پودر بیسکویت ( که درآخرین مرحله توی قالب ریختین ) بریزین . وقتی تموم شد ظرف رو به داخل جایخی برگردونین .

پس از حدود دو الی سه ساعت ( بستگی به درجه برودت جا یخی یخچال تون داره ) ژله کاملا بست - آماده تزیین هستش .
از پودر بیسکویت برای شن ها و ماسه های کنار دریا و از چترها برای آفتابگیر و ازپاستیل نواری برای حوله و زیر انداز و از سنگریزه و شکلاتها برای تزیینات لب دریا استفاده کنین .....

نکته :

اگه دوست داشتین میتونین از میوه جات قایق درست کنین و به جای اینها یکی دو تا قایق بادبانی وسط دریا بذارین ....

نکته :
اگه ظرف بلور قایق شکل هم داشتین که دیگه عالی میشه ....

نکته :
برای اینکه جهت تزیین زیاد از خامه استفاده نشه میتونین از اسمارتیزهای رنگی برای دور ظرف یا سینی استفاده کنین .

 تصوير

منبع هم روی عکس ذکر شده

+ نوشته شده در  شنبه 21 شهریور1388ساعت 6:12  توسط سر آشــــــپز   | 

مواد لازم :

چند بسته ژله با طعم های مختلف و رنگای مختلف (حداقل دو رنگ )

شیر یا خامه یا بستنی

قالب

طرز تهیه :

اول یه سری ژله رو طبق دستور به صورت ساده درست کنید وقتی‌ که کامل خودش رو گرفت به صورت مکعب خورد کنید، یا اینکه میتونید تو قالب‌های کوچیک یخ بریزید و بذارید سفت بشه و ببنده  
یه ژله دیگه درست کنید که این میشه پایه اصلی‌ دسرتون( ژله اناناس ) (من خودم اینو با شیر درست کردم و ژلاتین ...ژله اناناس  نیست ) ولی اگه خواستین از ژله اناناس استفاده کنید  وقتی‌ که یه خرده سرد شد توش خامه بریزید(که سفید رنگ شه ژله پایه تون) بریزید یه کم توی قالبتون بذاید یخچال  وقتی‌ که به صورت نیم بند شد ژله‌های خورد شده رو توش بریزید و با قاشق یه کم از مایع پایه تون بریزید فقط در حدی که روی خورده شیشه هاتون رو بگیره و بذارید نیم بند شه وقتی نیم بند شد کل مایع رو بریزید روش  بذارید تا کامل خودش رو بگیره.

 

نکته : دمای ژله پایه تون نباید اونقدر گرم باشه که خورده شیشه هاتون رو اب کنه حواستون باشه چون اون وقت رنگا قاطی میشه و زشت میشه .
 نکته 2: با بستنی هم میتونید درست کنید به جای خامه بستنی بریزید (بستنی وانیلی)
 
+ نوشته شده در  شنبه 21 شهریور1388ساعت 5:50  توسط سر آشــــــپز   | 

 

چند نکته برای برگرداندن ژله :

برای اینکه ژله یا دسرهای ژلاتینی رو بدون دردسر برگردونید لازمه چند مورد رو رعایت کنید

توی ظرفی که می خواید ژله رو توی اون درست کنید آب سرد بریزید و برگردونید تا ظرفتون خیس شه و بعد برای چند دقیقه اون رو توی فریزر قرار دهید و بعد ژله یا دسر رو توی اون بریزید.

بعد از بستن ژله اول لبه های ژله رو با یه کارد از قالب جدا کنید یه ظرف رو پر آب جوش کنید برای چند پانیه قالب رو توی آب جوش بذارید و بعد یه ظرف مسطح رو خیس کنید و روی دهانه قالب ژله قرار بدید و بعد دستتون رو بر گردونید .با این کار(خیس کردن ظرف) می تونید اگه ژله وسط ظرف نبود با یه تکون اون رو وسط ظرف بیارید


غیر از این می تونید قبل از کار قالب ژله رو با اسپری روغن یا با یه قلم مو و روغن چرب کنید . ویا از سشوار استفاده کنید

 

 

 

+ نوشته شده در  شنبه 21 شهریور1388ساعت 5:27  توسط سر آشــــــپز   | 

 

تصوير اصلي را ببينيد

 

 

 

مواد لازم :  

1 بسته ژله (ترجیحا البالو یا توت فرنگی )
ا لیوان آب جوش
سه چهارم لیوان آب میوه یا آب سرد یا بستنی
1 عدد طالبی خوب و رسیده و سفت


طرز تهیه
ژله را با آب جوش و با سه چهارم لیوان آب میوه یا آب سرد یا بستنی مخلوط کنید دقت کنید در نهایت ژله باید سفت تر در بیاید.
طالبی را پوست کنده و و از طرف یکی سر آن را برش زده و کاملا تخم های آن را خالی کنید.و سپس هنگامیکه مایع ژله کاملا خنک شده درون آن بریزید و سپس سر آن را که برش زده بودید رویش بگذارید و درون یخچال گذاشته پس از چند ساعت که ژله کاملا بسته شد بیرون آورده و بصورت حلقه ایی برش می زنیم و رویش را با خامه شیرین شده تزیین می کنیم.

 

+ نوشته شده در  شنبه 21 شهریور1388ساعت 5:17  توسط سر آشــــــپز   |