X
تبلیغات
هـــــنر اشــــــــپـــزی - ساندویچ و فست فود و سوخاری
اینجا فقط یه کتاب اشپزی واسه خودمه از وبلاگهای مختلف گلچین شده و بعضی کارای خودم

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده:400 گرم

پیاز متوسط یا کوچک : 2 عدد

نمک :به میزان لازم

فلفل:یک قاشق چایخوری

پودر سوخاری :به میزان لازم

کالباس کوچک :14 عدد

پنیر گودا :چند عدد برش نازک

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم وخوب ورز

 می دهیم .سپس نمک وفلفل را به آن اضافه کرده وآنها را به

صورت دایره یا کتلت دایره ای در می آوریم .فقط باید توجه

 داشت که بزرگی آن کمی بزرگتر از کالباس کوچک ما

باشد .وقتی روی گوشت را صاف کردیم یک لایه کالباس

 ورویش یک یا چند ورقه پنیر گودا وروی آن یک کالباس دیگر

 می گذاریم ورویش را به اندازه مقدار گوشت قبلی

 می گذاریم تا مواد داخل آن دیده نشود و لای آن باز نباشد

 وترکی نداشته باشد .سپس گوشت آماده شده را در پودر

 سوخاری می گذاریم ودر روغن داغ  در ظرف تفلون سرخ

می کنیم.

 

نکته ها:

1-اگر موقع درست کردن وصاف کردن  گوشت ها ، گوشت

به دست چسبید ،کمی دست را مرطوب می کنیم

2- اگر دیدید موقع سرخ کردن خیلی برگر از هم باز شده

 می توانید بعد از پودر سوخاری آن را در تخم مرغ زده شده

بگذارید تا ترک هایش با آن پر شود .

البته بدون تخم مرغ خوشمزه تر می شود وظاهر بهتری را

 هم پیدا می کند

3- این غذا را می توانید با نان همبرگر نوش جان کنید.

+ نوشته شده در  پنجشنبه 26 فروردین1389ساعت 1:8  توسط سر آشــــــپز   | 

 

مواد لازم :

4 عدد بال مرغ

1 قاشق چایخوری پودر کاکائو

4/3 پیمانه آرد سوخاری یا پودر نان تست

2 عدد تخم مرغ

4/1 قاشق چایخوری پودر سیر

3/1 پیمانه پنیر پیتزا

نمک و فلفل سیاه و روغن

 

مواد لازم سس:

30 gr کره

4 حبه سیر

2 عدد گوجه فرنگی

نصف فلفل دلمه ای

نمک و فلفل

 

دور چین :

گل کلم سوخاری

سیب زمینی سرخ شده

 

چقدر موادش طولانی بود اوه

اول از همه بال مرغ رو با فلفل و نمک مزه دار میکنیم

دوم آرد سوخاری و پودر کاکائو و پودر سیر رو مخلوط میکنیم

سوم تخم مرغ رو با چنگال کمی میزنیم تا از لختگی در بیاد

حالا بال ها رو اول تو تخم مرغ زده بعد توی پودرایی که مخلوط کردیم میزنیم و نیم ساعت تو یخچال میزاریم بمونه بعد روغن رو داغ میکنیم و سرخش میکنیم و کنار میذاریم.

توی یه ظرف دیگه کره رو آب کرده سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم تا حدی که رنگش تغیر نکنه بعد فلفل دلمه ای خورد شده رو اضافه میکنیم کمی که تفت خورد گوجه فرنگی ریز خورد شده رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل میزنیم ( توی دستورش پودر کاری نیود اما من ریختم ساکت ) ، نصف استکان آب ریخته و مخلوط میکنیم و کمی بعد از روی حرارت برمیداریم.

توی ظرف فر این سس رو میریزیم ، بالهای سرخ شده رو روش میذاریم و گل کلم های سوخاری رو دورش میچنیم و در آخر پنیر پیتزا رو روش ریخته و در فر با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 35 دقیقه میذاریم بپزه اگه دوست داشتین یه چند دقیقه گریلش کنین.

واسه گل کلم سوخاری هم اول گل کلم رو 5 دقیقه توی آب جوش بپزین و بعد که خنک شد اول توی تخم مرغ زده و بعد در آرد سوخاری یا همین پودرایی که واسه بال مخلوط کردین بزنین و سرخش کنین.

امیدوارم درست کنین و لذت ببرین مژه

 

+ نوشته شده در  پنجشنبه 12 فروردین1389ساعت 1:36  توسط سر آشــــــپز   | 

 

گوشت گوساله                                         1 کیلو

سویا                                                      250 گرم

پیاز                                                        ۱ عدد درشت

دمبه ی گوسفند                                        100 گرم

سیر                                                       1 بوته

فلفل دلمه ای                                           1 عدد درشت

سبزیهای معطر مث گشنیز جعفری و نعنا          مقداری

نمک و ادویه                                             به مقدار لازم

 

گوشت گوساله رو چرخ کنید. سویا رو درآب به مدت دو سه ساعت خیس کنید بعد آبش رو خوب بگیرید و بعد در چرخ گوشت بیندازید و اونم خوب چرخ کنید. سپس پیازه رو چرخ کنید. لازم نیس آب پیاز گرفته بشه. بعد دمبه رو اضافه کنید. سیر فلفل دلمه و سبزیها رو هم در چرخ گوشت بندازید و مواد رو همه روی هم بریزید. این مواد باید قبل از ورز دادن یکبار دیگه هم چرخ بشه در اصطلاح دو چرخه بشه.

نمک و کمی ادویه و زردچوبه اضافه کنید. میزان زردچوبه باید کم باشه چون باعث سفت شدن گوشت میشه.

همه ی این مواد رو در یک ظرف بزرگ ریخته و حدود 20 دقیقه حسابی ورز دهید. اونقدر که کاملا یکدست بشه. اگه خوب ورز ندهید موقع سرخ کردن از هم میپاشه.

وقتی خیالتون از بابت ورز دادن راحت شد گلوله های گوشتی درست کنید و سپس بین دو نایلون باز کنید و شکل دایره بهش بدید. حواستون باشه که نباید نازک بشه. من با این مقدار مواد 14 تا همبرگر درشت درست کردم. بعد میتونید اینها رو توی نایلون گذاشته و داخل فریزر بزارید. وقتی که میخواهید از فریزر خارج کنید و سرخ کنید حتما باید یخش کاملا آب بشه. ضمن اینکه به هیچ عنوان دیگه نباید تغییر شکل اش بدید وگرنه بازم وا میره

 

نکته: حتما از دمبه استفاده کنید وگرنه خیلی خشک میشه چون اصولا گوشت گوساله چربی هم نداره همبرگرتون درصورت استفاده نکردن از دمبه خشک میشه. خیالتون راحت اصلا بوی دمبه نمیگیره.

 

منبع :فست فود سمیر 

+ نوشته شده در  سه شنبه 13 بهمن1388ساعت 15:39  توسط سر آشــــــپز   | 





 

مواد لازم:
سس قارچ:
قارچ 300 گرم
شیر یک لیوان
پنیر به دلخواه
آرد یک ق غ
نمک و فلفل و آویشن


پوره ی سیب زمینی:
سیب زمینی:2-3 عدد بزرگ
شیر به میزان لازم
نمک و فلفل
جعفری خرد شده 1 ق غ
پنیر پارامسان به دلخواه
کره به میزان دلخواه


هات داگ آبپز رو ما کاملا جایگزین سرخ کرده ش کردیم، هم خیلی نرمه هم خوشمزه. به خصوص نرمیش خیلی خوبه. آب رو جوش میاریم و می ذاریم 8 دقیقه هات داگ بپزه توش.
واسه ی سس قارچ هم قارچ رو خرد کردم و با یه ذره آبلیمو روش تو روغن (اگه دوست داشتین کره) خوب تفت دادم بعد نمک و فلفل و آویشن زدم و یه قاشق آرد اضافه کردم و حسابی تفت دادم بعد شیر رو اضافه کردم و گذاشتم با شعله ی کم غلیظ بشه آخر سر هم یه دونه از این پنیرای تست زرد رو تیکه کردم و تو سس ریختم و هم زدم (می شه هر پنیر دلخواهی جایگزین کرد)
واسه ی پوره هم دو-سه تا سیب زمینی رو پختم و پوست کندم و با پشت چنگال له کردم بعد با یه مقدار شیر ریختم تو غذاساز و نمک و فلفل و یه تیکه کره  و پنیر پارامسان و یه مقدار جعفری خرد شده هم اضافه کردم و گذاشتم مخلوط بشه اون وسطا هم تا وقتی به غلظت دلخواهم برسه شیر اضافه کردم...
به همین سادگی، به همین خوشمزگی! دینگ دانگ!

+ نوشته شده در  یکشنبه 4 بهمن1388ساعت 1:47  توسط سر آشــــــپز   | 

 
 
این دستور توسط خانم ملاحت کامیار (سردبیر سرآشپز) در بخش آشپزی غذاهای بین الملل آموزش داده شده است.

مواد لازم:
مرغ    1 عدد (یک و نیم کیلویی)
پودر سوخاری   2 پیمانه
آرد گندم   1 پیمانه
ادویه سوخاری*   2 قاشق سوپخوری
آب یخ    یک ظرف بزرگ
آب لیمو    2 قاشق سوپخوری
روغن مایع   به میزان لازم

طرز تهیه:
مرغ را به 8 قسمت تقسیم کنید و دقت داشته باشید که پوست مرغ را نَکَنید.
تکه¬های مرغ را با آب لیمو مزه دار کنید و بعد نیمی از ادویه سوخاری را به مرغ اضافه کنید تا طعم دار شود. سپس نیم دیگر ادویه را به آرد سوخاری بیفزایید. بعد از این مرحله، مرغ ها را یک ساعت در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
پس از این مدت، مرغ را ابتدا در ظرفی حاوی آرد گندم بغلتانید و خارج کنید. سپس تکه های مرغ آغشته به آرد را درون ظرفی که محتوی آب یخ است قرار دهید. بعد هر تکه از مرغ را در ظرفی که محتوی مخلوط آرد سوخاری و ادویه است بغلتانید. این کار را با حرکت دادن مرغ در ظرف آرد سوخاری انجام دهید تا گوشت مرغ به شکل پولک های ماهی درآید و در اصطلاح پولکی شود.
سپس در یک زودپز یک و نیم پیمانه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاملاً داغ شود. در این مرحله، تکه های مرغ را درون روغن داغ بیندازید و در زودپز را ببندید و برای 5 دقیقه به آن زمان دهید تا یک طرف مرغ ها برشته شود. سپس در زودپز را باز کنید و مرغ ها را زیر و رو کنید و دوباره در زودپز را ببندید و 5 دقیقه دیگر زمان دهید تا مرغ ها کاملاً سوخاری شوند.
مرغ ها را از زودپز خارج کنید و با سس کچاپ سرو کنید

.
* ادویه سوخاری شامل:
پودر تخم گشنیز یک قاشق سوپخوری، پودر فلفل قرمز یک قاشق سوپخوری، پودر سیر یک قاشق سوپخوری، پودر فلفل سیاه یک قاشق سوپخوری، پودر زنجفیل یک قاشق چایخوری، جوهر لیمو یک قاشق چایخوری، پودر فلفل سفید یک قاشق چایخوری و نمک 2 قاشق سوپخوری می باشد.

+ نوشته شده در  چهارشنبه 2 دی1388ساعت 4:36  توسط سر آشــــــپز   | 

چندی پیش مهمان یکی از دوستان بودم .در میز رنگینی که چیده بودند سینی خوراک مرغ با عطر وطعم خاص خودنمایی می کرد .طعم مرغ تحسین همه را برانگیخته بود .دوست عزیزم گفتند که این خوراک مرغ را از یک خانم اهل اوکراین یاد گرفتند .درست کردن اون خیلی راحته به شرطی که قبل از درست کردنش یک سری به نزدیکترین عطاری بزنید.

دوستان عزیز اون خانم اوکراینی در تهیه این مرغ از ادویه خاص مرغ که از اون کشور آورده بود استفاده کرده بود ودوست عزیزم لطف کردند ویک بسته از اون ادویه را به من دادند که در تصویر زیر عکس اون را می بینید .

من ترکیبات اون ادویه را ترجمه کردم و با تعجب دیدم تقریبآ تمام اونها در دسترس هست وبا کمی تغییرات عطر خوراک مرغ با ادویه ساختگی من با قضاوت خیلی ها حتی خوش عطر تر از اولی شده بود .(البته به حساب تعریف از خود نگذارید من فقط نتیجه قضاوت دیگران را گفتم!)

ابتدا ترکیب ادویه :شما می تونید یک واحد را مثلأ معادل یک قاشق چای خوری در نظر بگیرید .وبعد تمام مواد را به شکل پودر در آورید ومخلوط کنید یا اینکه همه را در آسیاب بریزید ویک بار ه آسیاب کنید .

نمک:یک واحد

فلفل پاپریکا :یک واحد

فلفل سیاه:یک واحد

فلفل قرمز:یک واحد

شنبلیله:یک واحد

تخم گشنیز:یک واحد

زرد چوبه:یک واحد

پودر سیر:یک واحد

پودر پیاز:یک واحد

خردل:یک واحد

دارچین:یک واحد

زیره سیاه:یک واحد

زیره سبز:یک واحد

زنجیبل :یک واحد

هل:یک واحد

رازیانه:یک واحد

جوز هندی:یک واحد

میخک :نصف واحد

شکر:دو واحد

مغز لیمو عمانی:دو واحد

سماق:دو واحد

حالا برویم سراغ اصل غذا که خیلی را حته .

مواد لازم :

مرغ :یک عدد

سس مایونز :دو قاشق غذا خوری

ادویه مرغ :چهار قاشق غذا خوری

نمک :به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا مرغ را به صورت قطعات کوچک برش می زنیم وکمی نمک به مرغ می زنیم .(ادویه هم خودش کمی نمک داره )وبعد با سس مایونز و ادویه خوب مخلوط می کنیم وبه مدت یک شب در یخچال می گذاریم تا خوب مزه دار شود .

بعد مرغ ها در ظرف پیرکس ویا ظرف تفلون می چینیم ودر طبقه وسط فرقرار میدهیم .

ابتدا حرارت فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم می کنیم تا مرغ کمی آب بیندازه (حدود نیم ساعت )وبعد حرارت فر را روی ۲۳۰-۲۴۰ درج سانتی گراد می بریم.مدت پخت حدود یک ساعت ویک ربع هست .در این مدت یکی دوبار به مرغ سر می زنیم تا مطمئن باشیم نسوزه وزمانی مرغ را از فر خارج می کنیم که کاملأ برشته شده باشد .وقتی این مرغ را درست می کنید عطر خیلی خوبی فضای خونه را پر می کنه که بی اختیار همه را به سمت آشپز خونه می کشونه .امیدارم هر چه زودتر امتحان کنید ولذت ببرید .

 منبع :مطبخ رویا

+ نوشته شده در  پنجشنبه 19 آذر1388ساعت 1:0  توسط سر آشــــــپز   | 

 

مواد لازم :

یک مرغ درسته :حدود یک کیلو ونیم تا دو کیلو

پیاز :یک عدد

سیر :دوحبه

زعفران و نمک وفلفل به میزان لازم

رب گوجه فرنگی :دو قاشق غذا خوری سر پر

آبلیمو :یک قاشق غذا خوری

 

مواد لازم برای سبزیجات (البته مقدار ونوع آن دل به خواه هست )

هویج :300 گرم

کدو :300 گرم

فلفل دلمه ای :دو عدد

پیاز :یک عدد

گوجه فرنگی :3 عدد

نخود فرنگی :200 گرم

سیب زمینی :دوعدد

کره :بیست گرم

طرز تهیه :

مرغ را با پیاز و سیر وبرگ بو وزعفران ونمک وفلفل و کمی آب می گذاریم به مدت نیم ساعت در قابلمه روی گاز بپزه .بهتره مرغ با پوست باشه .

در حین پختن مرغ کلیه سبزیجات زا به صورت نواری برش می دهیم .سیب زمینی ها را به صورت ورقه ای برش می دهیم وکمی نمک میزنیم وکنار می گذاریم .سبزیجات را با کره تفت مختصر می دهیم .

خوبه که مرحله به مرحله سبزیجات را اضافه کنیم .ودر آخر حدود نصف لیوان آب به آن اضافه می کنیم .

مرغ درست را در وسط سبزیجات قرار می دهیم .سیب زمینی های ورقه شده هم طور آن می چینیم وآن را در طبقه وسط فر به مدت حدود دو ساعت می گذاریم تا بپزه .حرارت فر حدود دویست درجه سانتی گراد مناسبه .

آب مرغ را صاف می کنیم ورب گوجه وابلیمو به آن اضافه می کنیم ومی گذاریم کمی غلیظ شود وبه عنوان سس از آن استفاده می کنیم .واین سس را مرتب در حین پخت روی مرغ می ریزیم .حدود دو تا سه بار این کار را می کنیم .

در آخر اگه دوست داریم روی مرغ برشته تر بشه سینی را کف فر می گذاریم وحدود ده دقیقه گریل را روشن می کنیم .

شما می تونید با این روش برای مهمونی های بزر گ ،هرتعداد مرغی که دوست دارید را در سینی

 بزرگتر بریون کنید .خیلی هم زیبا می شه وهم خوشمزه .

+ نوشته شده در  چهارشنبه 18 آذر1388ساعت 20:49  توسط سر آشــــــپز   | 

 

مواد لازم :

 

سوسیس بلغاری...............................۲ عدد

تخم مرغ........................................۴ عدد

قارچ.............................................۲۰۰ گرم

پنیر پیتزا رنده شده............................۲۰۰ گرم

نمک..............................................مقداری

 

   

 

طرز تهیه:

 

قارچ ها رو ورقه کنین و تفت بدین. 

سوسیس ها رو رنده ریز بزنین ، تخم مرغ و قارچ رو بریزین توش و یه مقدار نمک اضافه کنین از اونجایی که خود سوسیس ادویه داره باید در ریختن نمک محتاط باشین. ( نمک رو فقط بخاطر تخم مرغ میریزیم )

این مواد رو خوب با هم مخلوط کنین.

 

     

حالا تو تابه روغن بریزین ویه طرف کوکو رو سرخ کنین بعد برگردونین و روش پنیر پیتزا بریزین و در تابه رو بذارین تا پنیر آب شه.

 

و بعد هر جور که دوست دارین روشو تزئین کنین.

 

+ نوشته شده در  چهارشنبه 18 آذر1388ساعت 19:26  توسط سر آشــــــپز   | 

 

 

مواد لازم :
* گوشت ران گوساله یا ران گوسفندی : 1 کیلو
* پیاز :2 عدد متوسط
* فلفل سبز دلمه ای : 1 عدد
* سیر : چند حبه
* هویج : 3 عدد
* رب گوجه فرنگی
* روغن
* نمك و فلفل و ادویه جات 




طرزتهیه :
1) ران را تمیز كنید و كلیه استخوان ها و چربی های آن را بگیرید شسته و خشك كنید .
2) چندین جای آن را سوراخ كنید و حبه های سیر بگذارید .
3) اطراف ران را در روغن تفت دهید .
4) پیاز را خلال كرده و سرخ كنید .
5) پیاز سرخ شده را با رب و فلفل سبز دلمه ای و هویج خرد شده به گوشت اضافه كنید .
6) آب به اندازه ای كه روی گوشت را بگیرد به مواد اضافه كنید و بگذارید با حرارت ملایم گوشت كاملا پخته شود .
7) گوشت را از آب خارج كرده و سپس به صورت رولتی خرد كنید .
8) بعد از این كه گوشت خنك شد در یك ظرف دیگر آن را چیده و آب گوشت را صاف كنید و بر روی گوشت ریخته و برای مغز پخت شدن آن را به مدت یك ساعت دیگر حرارت دهید .
9) گوشت را بعد از پخته شدن در دیس چیده و با خلال سیب زمینی و خیار شور و گوجه فرنگی و هویج پخته شده یا لوبیا سبز پخته  تزئین كنید.


+ نوشته شده در  پنجشنبه 5 آذر1388ساعت 4:1  توسط سر آشــــــپز   | 

مواد لازم برای دونفر:

سینه مرغ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ۱عدد(۲تا فیله)

تخم مرغ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲ عدد

آرد سوخاری ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ مقداری

روغن ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ برای سرخ کردن

نمک و فلفل و ادویه ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ‌ به میزان لازم

طرزتهیه:

سینه مرغ رو که پوستش رو قبلاْ‌ کندیدم نصف می کنیم روی تخته آشپزخونه می گذاریم رویش نمک و فلفل آسیاب می کنیم (من منظورم از این نمک پاش هایی که که خودش خردکن داره و نمک دریا رو همون موقع آسیاب می کنه می ریزه اگه ندارین یه کم نمک و فلفل بپاشید رویش) و با پشت چاقو بکوبیدش (البته اگه بیفتک کوب دارین فبهالمراد من ندارم!!) اگر  با پشت چاقو این کار رو می کنید جهت چاقو رو مدارم عوض کنید. جوری ضربه بزنید که بافت مرغ منهدم نشه! خلاصه مرغ رو از اون یکی طرفش کنید دوباره نمک و فلفل و دوباره کوبیدن. تا نرم و نازک بشه. (قطرش بشه ۷ میلی متر تا ۱ سانت).

بعد تخم مرغ ها رو توی ظرف گود و پهنی بریزید و با چنگال بزنید.

توجه: من معمولاْ‌ اینجای کار مرغ رو می خوابوندم تو تخم مرغ ولی یاد گرفتم اول یه دور آرد سوخاری بعد...

مرغ رو بیاندازید توی تخم مرغ. تا همه جاش کاملاْ‌ آغشته بشه به تخم مرغ. بعد درش بیاورید بیاندازیدش تو آرد سوخاری.

توجه کنید من اینجا آرد سوخاری با ادویه داشتم و خودش فلفل و کاری و ... داشت همه چی اگر از آرد نان یا آرد سوخاری ساده استفاده می کنید مقداری ادویه دلخواه مثل کاری و فلفل قرمز و کمی نمک و ... به اش اضافه کنید.

وقتی همه جایش آردی شد توی روغنی که داغ شده سرخ کنید.

!: روغن حسابی باید داغ باشه.

!!:‌ماهی تابه به اندازه مرغ تان بزرگ باشه.

!!!:‌مقدار تخم مرغ ۲ تا کمی زیاد ه واسه ۲ تا تیکه مرغ ولی اگه کمتر باشه نمیشه کامل مرغ تویش بغلطه. من ترجیح میدم تخم مرغم زیاد بیاد و بعد تویش باقی مانده آرد سوخاری رو می ریزیم و توی ماهیتابه مثل پنکیک سرخ می کنم. گاهی هم لاش قارچ می ریزیم و لوله اش می کنم. خلاصه به نظر من تخم مرغش زیاد بیاد بهتره تا اینکه کم باشه!

دورش رو با لیمو ترش جعفری قارچ و هر سبزی که دوست دارین تزیین کنید!

 

+ نوشته شده در  سه شنبه 3 آذر1388ساعت 3:56  توسط سر آشــــــپز   | 

مواد لازم برای تقریباً 2 نفر (اگر به عنوان شام مصرف می کنید):

گوشت چرخکرده __________________________________ 250 گرم

پیاز متوسط _____________________________________ 1 عدد

هویج متوسط ___________________________________ 1 تا دو عدد

آرد ___________________________________________ 5 قاشق غذاخوری

آبگوشت یا شیر_________________________________ 1 پیمانه

جعفری خرد شده _______________________________ 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو ________________________________________ 1 قاشق غذاخوری

کره __________________________________________ 4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و جوزهندی _________________________ به میزان لازم

تخم مرغ _____________________________________ 1 عدد

آرد سوخاری ___________________________________ حدود نصف پیمانه

روغن سرخ کردنی ______________________________ به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز و هویج رو ریز خرد می کنیم (من از خرد کن استفاده کردم). یک قاشق کره رو توی تابه می ریزیم و پیاز و هویج وگوشت رو تویش سرخ می کنیم به حدی که گوشت رنگش از قرمز به قهوه ای تغییرکنه و هویج ها هم نرم شوند. من مقادیری پودر سیر اضافه کردم که بوی گوشت رو بگیره! مخلوط رو آبکش می کنیم تا کاملاً روغنش بره. و بعد توی کاسه نسبتاً بزرگی منتقل می کنیم.آبلیمو و نمک و فلفل و جوزهندی و جعفری خرد شده رو اضافه می کنیم و به هم می زنیم.

با 3 قاشق کره باقیمانده توی شیرجوش کوچکی برشتوک درست می کنیم. به این ترتیب که کره رو روی حرارت آب می کنیم و آرد رو به اش اضافه می کنیم  و مرتب به هم می زنیم. حدود 2 الی 4 دقیقه حرارت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه و توی روغن سرخ شود. بعد آب گوشت یا شیر رو اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم هم می زنیم تا جوش بیاد و حسابی غلیظ بشه .

برشتوک رو به مخلوط گوشت اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم. این مخلوط رو برای حداقل 3 ساعت توی یخچال می گذاریم تا سفت بشه.

 

توی یه کاسه تخم مرغ رو می زنیم تا صاف بشه می تونیم یه قاشق آب به تخم مرغ اضافه کنیم. توی ظرف گود دیگه ای آرد سوخاری می ریزیم.

بعد از سه ساعت که مخلوط گوشت حسابی سفت شد شروع می کنیم ازش گلوله های به قطر دو تا دو و نیم سانتی درست می کنیم*. هر گلوله رو اول توی آرد سوخاری بعد توی تخم مرغ بعد توی آرد سوخاری می غلطانیم. گلوله ها رو حداقل برای نیم ساعت توی یخچال می گذاریم.

بعد از نیم ساعت توی شیرجوش به ارتفاع دو تا سه سانت روغن می ریزیم که وقتی گلوله ها رو می خواهیم سرخ کنیم رویشون رو روغن بگیره. گلوله ها رو دو ،سه تا دو سه تا سرخ می کنیم (اگر تعداد زیاد رو باهم توی شیرجوش بریزید روغن سرد میشه و خوب سرخ نمی شوند). وقتی گلوله ها سرخ شد با سس خردل سرو می کنیم.

هلندی ها این غذا رو با سس خردل می خورند من دوست دارم سس گوجه فرنگی و خردل و مایونز رو باهم قاطی کنم! شما هم هرکاری دوست دارین بکنید! و نوش جان.

 

+ نوشته شده در  سه شنبه 3 آذر1388ساعت 3:52  توسط سر آشــــــپز   | 

 

مواد لازم:

ژامبون گوشت یا مرغ.....به میزان لازم

پنیر ورقه ای زرد.....به میزان لازم
نان تست.....به میزان لازم
سس مایونز
×این به میزان لازم رو اینجوری نوشتم که خودتون دستتون بیاد.

هر تکه نون تست رو به ۴ قسمت تقسیم می کنیم که میشه ۲ تا اسلایس ازش در آورد. هر ورق پنیر رو هم به ۴ قسمت تقسیم می کنیم که واسه ۴ تا اسلایس کافیه. واسه هر اسلایس هم دو تکه ژامبون اندازه نون بریده شده لازم داریم.

طرز تهیه:
اول از همه کناره های نون تست رو میزنیم و خودش رو به ۴ قسمت تقسیم می کنیم.
یه کم سس مایونز رو یه طرف نون می مالیم ، یه قسمت ژامبون میذاریم ، بعد یه قسمت پنیر ، دوباره یه قسمت ژامبون و آخر هم دوباره یه تیکه نون که یه سمتش رو سس مالیدیم میذاریم روش.
به همین راحتی.
×این پیش غذا رو اگه واسه مهمونی به هر اندازه ای درست کنین مطمئن باشین هیچ چیزی ازش باقی نمی مونه.
نوش جان.

منبع :آشپزخانه سحر بانو

+ نوشته شده در  سه شنبه 3 آذر1388ساعت 3:18  توسط سر آشــــــپز   | 

 

مواد لازم :

قارچ ریز یا متوسط                  ۱۲ عدد

تخم مرغ                              ۱ عدد

آرد                                    ۳ قاشق غذاخوری

آرد سوخاری                      نصف پیمانه

پنیر پیتزا                            ۲ قاشق غذاخوری

نمک فلفل پودر سیر            به میزان لازم

روغن سرخ کردنی                 به میزان لازم

 

طرز تهيه :

 قارچ ها را با دقت تميز مي كنيم. به آنها نمك زده و در آرد مي غلتانيم.

تخم مرغ ها را با نمك و فلفل و پودر سیر مي زنيم. سپس قارچ ها را در مايه ي تخم مرغ فرو مي كنيم.

آرد سوخاري را با پنير پيتزا مخلوط مي كنيم. بعد قارچ ها را در آرد سوخاري و پنير مي غلتانيم و كمي فشار مي دهيم تا آرد سوخاري و پنير را به خود بگيرد.

روغن را در يك ظرف نسبتاً گود ريخته و روي حرارت داغ مي كنيم.

قارچ ها را يكي پس از ديگري در روغن داغ سرخ مي کنيم، طوري كه ترد شود. فقط دقت کنيد که قارچ ها نسوزند. اگه ظرفتون جا داشت میتونید چند تا قارچ و با هم بچینید . فقط روغن داغ باشه و بعد حرارت زیر قارچها کم . برای سرخ کردن قارچها از سرخ کن استفاده نکنید .

+ نوشته شده در  پنجشنبه 28 آبان1388ساعت 5:5  توسط سر آشــــــپز   | 

 
 


گوشت همبرگر : گوشت همبرگر باید کمی چرب باشه و بدون لثه . به گوشت هیچ وقت پیاز اضافه نکنید چون میشه کباب.

گوشت را به همراه نمک فلفل و ادویه که بوی گوشت را کمی بگیرهبطور مثال پودر سیر مخلوط و گرد کنید.

این کار را در ایران ندیدم ولی میتوانید وسط گوشت کمی پنیر مازارلا یا چدار بگذارید که این در امریکا مرسوم هست .


نان همبرگر را سعی کنید بعد از نصف کردن کمی گرم کنید . این کار به دلیل این انجام میشه که بیشتر لایه دوم گوشت هست و اب و چربی گوشت به خورد نان می رود و نان را مزه دار می کند.

اگر می خواهید از پنیر در روی گوشت استفاده کنید . می توانید به مقدار کمی ساندویچ را در فر بگذارید ولی بهتر هست همان زمان که همبرگر داغ است پنیر را بگذارید تا اب شود.

گوجه فرنگی و کاهو و پیاز تا حد امکان نباید خورد شده باشند و تکه های بزرگ باشند و گوجه و پاز هم حلقه شود بهتر است .

خیارشور همبرگر هم با خیار شور معمولی فرق دارد ولی فکر نمی کنم در ایران باشد ولی باید خیارشور اب دار بزرگ باشد که نازک و حلقه ای بریده شده است.

سس بیشتر از سس مایونز یا خردل یا باربیکیو سس استفاده میشود ولی در ایران دیده ام از سس قارچ و سس مایونزی که همراه با پیاز و خیارشور رنده شده است هم استفاده میشود.

طریقه اصلی پختن گوشت روی گازی سینی مانند است که البته روی ان را هم می پوشانند ولی شما می توانید روی گریل یا ماهیتابه چدنی هم درست کنید .

اگر ماهیتابه معمولی دارید از کمی کره استفاده کنید.
 
+ نوشته شده در  پنجشنبه 28 آبان1388ساعت 4:50  توسط سر آشــــــپز   | 

 



این هم دستور پخت یك ساندویچ گوشت خوشمزه برای شما

موادلازم:
گوشت چرخ کرده گوساله 1 کیلو، تخم مرغ 2 عدد، پودرسوخاری 1/2 پیمانه، پنیر پارمزان 1/2 پیمانه، نمک و فلفل مقداری، جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری، روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری، سس گوجه با طعم سیر 680 میلی لیتر و نان کوچک ساندویچی 8 عدد.

طرزتهیه:
گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد سوخاری، پنیر، جعفری، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط کنید و هم بزنید و آن را به شکل 40 گوشت قل قلی کوچک 4 سانتی در آورید.
گوشت‌های قل قلی را برای 15 دقیقه در تابه بخار پز کنید و سس گوجه را روی تمام سطح آن بریزید و در طول این مدت گهگاه گوشت‌ها را هم بزنید. سپس مواد آماده شده را در ساندویچ بریزید. هر ساندویچ حاوی 504 کالری، 33/3 گرم پروتئین، 6/19 گرم چربی و 2/46 گرم کربوهیدرات است.


 

+ نوشته شده در  پنجشنبه 28 آبان1388ساعت 4:42  توسط سر آشــــــپز   | 

مواد اولیه :

  • فيله‌مرغ - 500 گرم
  • آرد سوخاري تايلندي - 300 گرم
  • تخم‌مرغ - سه عدد
  • زعفران آب‌كرده - دو قاشق سوپخوري
  • روغن‌مايع - 200 گرم
  • نمك و ادويه - به ميزان لازم

فيله‌مرغ را بعد از شستن به مقدار كمي با استيك‌كوب آرام مي‌كوبيم تا پهن شود. بعد تخم‌مرغ را با زعفران، هم زده، مرغ را يكي‌يكي درون تخم‌مرغ‌ها، قرار مي‌دهيم سپس تكه‌هاي مرغ را در آردي كه به ميزان دلخواه نمك و فلفل به آن اضافه كرده‌ايم، مي‌غلتانيم و در روغن داغ، سرخ مي‌كنيم. وقتي دو طرف مرغ طلايي شد از داخل روغن درمي‌آوريم. بهتر است آنها را داخل آبكش چيده تا روغن اضافه آن جدا شود، بعد سرو مي‌كنيم.

 

+ نوشته شده در  پنجشنبه 28 آبان1388ساعت 3:52  توسط سر آشــــــپز   | 

 

مواد اولیه :

  • سينه مرغ - يك عدد
  • فلفل دلمه‌اي - يك عدد
  • اسفناج - نيم كيلوگرم
  • قارچ - 60 گرم
  • پياز - 60 گرم
  • ژامبون مرغ - يك ورق
  • تخم‌مرغ - يك عدد
  • شير - يك ليوان
  • روغن - سه قاشق غذاخوري
  • آرد سوخاري - به مقدار لازم
  • پنير پيتزا - 50 گرم

طرز تهيه :                                                                                                                         

سينه‌مرغ را با يك چاقوي تيز از وسط باز مي‌كنيم و آن را توسط استيك‌كوب يا گوشت‌كوب كوبيده و كنار مي‌گذاريم. در ماهي‌تابه مقداري روغن ريخته، پياز و فلفل‌دلمه خرد شده را به آن افزوده و سپس قارچ را به آن اضافه مي‌كنيم تا خوب پخته شوند. اين مخلوط را هم كنار مي‌گذاريم.

در قابلمه كوچكي مقدار كمي آب‌ ريخته و اسفناج را به آن اضافه كرده و به مدت دو دقيقه آن را بخارپز و آبكش مي‌كنيم و بعد آب اضافه آن را با فشردن مي‌گيريم. سپس در روي سينه‌مرغ يك پر ژامبون مرغ را قرارمي‌دهيم و بعد اسفناج پخته شده را روي آن گذاشته، قارچ، فلفل‌دلمه و پياز پخته شده را اضافه مي‌كنيم و مقداري جعفري ساطور شده را روي آن مي‌پاشيم و در آخر، پنير را روي مواد ذكر شده قرار داده و از يك طرف سينه‌مرغ را مانند پاكت مي‌بنديم و آن را در يك عدد كيسه فريزر گذاشته، به مدت يك ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم تا خوب به هم بسته شود.

رولت مرغ را از كيسه فريزر درآورده و آن را در آرد سفيد و سپس در تخم‌مرغ و شير مخلوط مي‌گذاريم و در نهايت در آرد سوخاري آغشته كرده و آن را به آرامي در روغن نه چندان داغ قرار مي‌دهيم تا به آرامي طبخ شود. آن را اسلايس كرده و ميل مي‌كنيم.

 

+ نوشته شده در  پنجشنبه 28 آبان1388ساعت 3:50  توسط سر آشــــــپز   | 

 

کوکتل تن ماهی

مواد لازم :

تن ماهی ۲ قوطی

تخم مرغ ۲-۳ عدد

پودر سوخاری دو سوم لیوان

سس گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری

فلفل قرمز به مقدار دلخواه

آرد به میزان لازم

طرز تهیه :

ماهی های تن رو از روغن خارج کرده و داخل یک کاسه گود خرد کنید . تخم مرغ ، سس قرمز ، آرد سوخاری رو به مواد اضافه کرده

تن ماهی انگشتی

 و خوب هم بزنید و ورز بدهید.

از مواد به اندازه ی یک گردو برداشته و با دست به شکل لوله ای و یا انگشتی در بیارید .

تن ماهی انگشتی

اونها رو در آرد بغلتونید و

کوکتل تن ماهی

در روغن فراوان و با شعله ی زیاد سرخ کنید .

کوکتل تن ماهی

این غذا با سس کچاپ سرو میشه .

کوکتل تن ماهی

نوش جان

** نکته ها **

اگر مواد به دستتون چسبید می تونید کف دستتون رو کمی با روغن مایع چرب کنید .

به خاطر استفاده از ماهی تن بهتره از نمک استفاده نکنید .

این غذا به نام تن ماهی انگشتی یا لوله ای هم شناخته شده است .

+ نوشته شده در  پنجشنبه 28 آبان1388ساعت 3:40  توسط سر آشــــــپز   | 

مواد اولیه :

  • فيله مرغ - 140 گرم
  • پياز - 15 گرم
  • قارچ خرد‌شده - 60 گرم
  • عصاره مرغ - يك عدد
  • پنير پيتزا - 70 گرم
  • نان باگت - يك عدد
  • روغن - به ميزان لازم
  • گوجه و خيارشور - براي تزئين

 

طرز تهيه:                                                                                                   

ابتدا پياز را تفت مي‌دهيم تا كمي طلايي شود، سپس فيله مرغ قطعه‌قطعه شده را با آن تفت مي‌دهيم تا گوشت فيله سرخ شود.

بعد از سرخ شدن فيله مرغ به آن قارچ و عصاره مرغ را اضافه مي‌كنيم تا عصاره مرغ در آب قارچ حل شود سپس پنير پيتزا را به آن مي‌افزاييم و خوب هم مي‌زنيم كه خمير نرم شده و كل مواد را در برگيرد.

نان باگت را خالي كرده و مواد را داخل آن مي‌ريزيم و گوجه و خيار شور را به آن مي‌افزاييم.

+ نوشته شده در  پنجشنبه 28 آبان1388ساعت 2:34  توسط سر آشــــــپز   | 

رولت مرغ و گوشت

مواد لازم

گوشت چرخ‌كرده - 300 گرم
سينه‌مرغ چرخ‌كرده - 250 گرم
پياز رنده شده - دو عدد
جعفري خرد شده - دو قاشق غذاخوري
نمك و فلفل - به ميزان لازم

 

طرز تهيه

ابتدا يكي از پيازها را در گوشت چرخ كرده رنده مي‌كنيم، جعفري خرد شده، نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و روي سلفون به صورت گرد پهن مي‌كنيم و در سلفون ديگري پياز رنده شده و مرغ چرخ‌كرده را باهم مخلوط كرده به صورت گرد پهن مي‌كنيم و روي گوشت مي‌‌گذاريم و مانند رولت لوله مي‌كنيم. بعد در ماهي‌تابه دوطرف آن را سرخ كرده و برش مي‌دهيم.

براي تزئين مي توانيد از خيار شور، گوجه فرنگي و ليموترش تازه استفاده كنيد

+ نوشته شده در  پنجشنبه 28 آبان1388ساعت 2:27  توسط سر آشــــــپز   | 

 

مواد اولیه :

  • گوشت چرخ‌كرده گوسفندي - 500 گرم
  • پياز كوچك ريز خرد شده - يك عدد
  • نعنا تازه، خرد شده - دو قاشق غذاخوري
  • جعفري تازه، خرد شده - دو قاشق غذاخوري
  • پنير پيتزا - 120 گرم
  • روغن مايع - دو قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل سياه - به ميزان لازم

 

طرز تهیه (براي چهار نفر):

گوشت چرخكرده، پياز، نعنا و جعفري را در كاسهاي ريخته، نمك و فلفل زيادي به آن بزنيد و خوب با دست ورز دهيد.

مخلوط گوشت را به هشت قسمت مساوي تقسيم كنيد و هر قسمت را با كمك دست به شكل همبرگر درآوريد.

پنير پيتزا را به چهار قسمت مكعبي تقسيم و هر قسمت را روي يكي از همبرگرها قرار دهيد. چهار همبرگر باقيمانده را روي پنير پيتزاها بگذاريد.

دو لايه همبرگر را طوري به هم بچسبانيد كه پنير روي آنها مشخص نباشد.

روغن مايع را با كمك برس به سطح رو و زير همبرگرهاي پنيري بماليد و آنها را درون تابه نچسب و روي حرارت متوسط به مدت 15 دقيقه حرارت دهيد. وقتي يك طرف آن سرخ شد آنها را برگردانيد و طرف ديگر را پنج الي ده دقيقه سرخ كنيد.

+ نوشته شده در  پنجشنبه 28 آبان1388ساعت 2:26  توسط سر آشــــــپز   | 

 

مواد لازم:


پياز=4 عدد حلقه شده
آرد سفيد=به مقدار لازم
تخم مرغ زده شده=2 عدد
شير=2/1 ليوان
آرد سوخاري=به مقدار لازم
پودر پياز=1 قاشق چايخوري
پودر سير=1 قاشق چايخوري
نمك=1 قاشق چايخوري


طرز تهيه:


1. پيازهاي حلقه شده را ابتدا در ظرفي ريخته روي آن آب بريزيد تا كمي خيس بخورد.
2. پيازها را از آب خارج كرده ابتدا در آرد سفيد سپس به ترتيب در تخم مرغ،شير و در آخر در آرد سوخاري بغلتانيد.
3. حلقه هاي پياز را در روغن فراوان و داغ سرخ كنيد.

 

 

منبع :آشپز آنلاین

+ نوشته شده در  پنجشنبه 28 آبان1388ساعت 0:53  توسط سر آشــــــپز   | 

 

رولت گوشت از جمله غذاهاي مناسب مهماني‌هاي رسمي است. اين غذا با توجه به محتويات داخل رولت در طعم و مزه‌هاي مختلف درست مي‌شود.

ما نيز در اينجا به 2 نمونه از آنها اشاره مي‌كنيم. در ضمن از جمله مزاياي درست كردن رولت گوشت اين است كه وقتي مهماني رسمي داريد و قرار است چند نوع غذا درست كنيد، مي‌توانيد اين غذا را از شب قبل آماده كرده و پس از تهيه سس، آن را در روز مهماني روي رولت بريزيد. سپس در فر يا مايكروفر گرم كرده و سرو كنيد.

مواد لازم براي تهيه رولت:
ـ نيم كيلوگرم گوشت چرخ‌كرده مخلوط (گوساله و گوسفند)
ـ يك عدد پياز متوسط
ـ 2 حبه سير
ـ 4 تا 5 دانه فلفل سياه درسته
ـ يك قاشق چاي‌خوري نمك
ـ پودرسوخاري به مقدار لازم
ـ يك قاشق غذاخوري رب گوجه‌فرنگي

مواد مورد نياز براي داخل رولت:
روش يك:
ـ 2 عدد تخم‌‌مرغ
ـ 3 قاشق سوپ‌خوري جعفري يا گشنيز خردشده
ـ نمك و فلفل به ميزان لازم

روش 2:
ـ 3 قاشق سوپ‌خوري زرشك
ـ 2 قاشق سوپ‌خوري گردوي خردشده

 طرز تهيه:
ابتدا پياز را پوست كنده و پس از شست‌وشو خرد كنيد. سپس سيرها را نيز پوست گرفته و رنده كنيد. گوشت چرخ‌كرده را به چند قسمت تقسيم كرده و هر يك از قسمت‌ها را همراه كمي پياز و سير داخل دستگاه خردكن يا غذاساز بريزيد. اين كار را آن‌قدر تكرار كنيد كه گوشت‌هاي تقسيم شده با سير و پياز چرخ شود. در پايان كل گوشت را مجددا داخل دستگاه بريزيد و خوب با هم مخلوط كنيد.
نكته يك: اگر مخلوط گوشت و پياز و سير به دست نچسبيد، يعني آماده درست كردن رولت است در غير اين صورت، آن‌قدر ورز دهيد تا ديگر به دست نچسبد.
نكته 2: با توجه به اينكه با اين مقدار گوشت، مي‌‌توانيد 2 عدد رولت درست كنيد، مقدار گوشت را به 2 قسمت تقسيم كنيد. حالا در كف يك سيني مقداري آرد سوخاري بپاشيد و نيمي از گوشت را برداشته و پس از صاف كردن در كف دست، روي سيني آغشته به پودر سوخاري پهن كنيد تا به صورت گرد باز شود. توجه داشته باشيد لبه‌هاي گوشت نبايد ضخيم باشد و تا جايي كه امكان دارد، به طور يكنواخت با فشار آوردن روي گوشت، لبه‌‌هاي آن را نازك كنيد، سپس يكي از مخلوط‌هاي داخل رولت را آماده كنيد و سطح گوشت را با آن بپوشانيد.
اگر مي‌خواهيد از مخلوط تخم‌‌مرغ‌دار براي داخل رولت استفاده كنيد، ابتدا بايد تخم‌‌مرغ‌ها را آب‌پز كرده و پس از پوست كندن به صورت حلقه‌حلقه، خرد كنيد. حالا جعفري يا گشنيز خرد شده را روي گوشت بريزيد و سپس تخم‌مرغ‌ها را روي سبزي بچينيد و با پاشيدن نمك و فلفل، آن را مزه‌‌دار كنيد. در پايان، لبه‌هاي گوشت را از روبه‌رو به هم بچسبانيد. براي اين منظور از 2 انگشت شست و سبابه استفاده كنيد و لبه‌ها را روي هم طوري فشار دهيد تا خوب به هم بچسبند. حالا نوبت سرخ كردن رولت است. داخل تابه‌‌اي گود، مقداري روغن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا داغ شود. سپس رولت پيچيده شده را داخل روغن بگذاريد. پس از اينكه يك طرف آن كمي سرخ شد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر نيز سرخ شود.
در فاصله سرخ شدن يكي از رولت‌ها، براي درست كردن رولت ديگر، دست به كار شويد. همان‌طور كه پيش از اين نيز ذكر شد، شما مي‌توانيد داخل رولت را با مخطوط ديگري هم پر كنيد؛ بنابراين اين رولت را به جاي مخلوط تخم‌مرغي با زرشك و گردو بپيچيد. براي اين منظور، پس از پهن كردن گوشت روي سيني آغشته به پودر سوخاري، زرشك را شسته و با گردوي خردشده مخلوط كنيد. سپس آن را روي گوشت بريزيد. حالا 2 طرف گوشت را مانند روش قبل روي هم چسبانده و آن را سرخ كنيد. پس از سرخ شدن رولت‌ها، آنها را داخل تابه‌اي بزرگ كنار هم قرار دهيد. تابه كوچك ديگري نيز آماده كنيد و در آن كمي روغن بريزيد. سپس يك قاشق سوپ‌خوري رب گوجه‌فرنگي را در آن تفت داده و مقداري آب نيز به آن اضافه كنيد. حالا سس حاصله را روي رولت‌هاي چيده شده در تابه‌ بزرگ بريزيد و در ظرف را بگذاريد و مدت يك ساعت روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا رولت‌ها بپزد.

 

+ نوشته شده در  چهارشنبه 1 مهر1388ساعت 1:20  توسط سر آشــــــپز   | 

 

 

مواد لازم برای مرغ سوخاری :

بال مرغ بدون قسمت پاچین           ۱۰ عدد

پودر سیر                                     ۲ قاشق غذاخوری

نمک فلفل                                 به میزان لازم ( اگه میخواین تند و اسپایسی بشه از فلفل بیشتری استفاده کنین )

پنیر پیتزا                                  نصف پیمانه

آرد سوخاری                            نصف پیمانه

جعفری تازه خرد شده                 ۲ قاشق غذاخوری

روغن برای سرخ کردن                به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا بالهای مرغ و در یه ظرف به مدت ۲ الی ۳ ساعت همراه با پودر سیر زیاد و نمک فلفل و کمی از پودر سوخاری (خیلی کم فقط برای مزه دار شدن) بزارین اول خوب مخلوط کرده وکنار بزارین

آرد سوخاری و جعفری خرد شده و پنیر پیتزا رو اگه دوست داشتین کمی فلفل و پودر سیر نیز اضافه کنین با هم مخلوط کنید و بالهای مرغ و در این پودر زده و با دست کاملا فشار بدید که مواد به بال مرغ بچسبه و کاملا سطح بال رو بپوشونه بعد در روغن داغ سرخ کنین من این کارو تو سرخ کن انجام دادم اگه شما سرخ کن نداشتید یه قابلمه کوچک یا یه شیر جوش داخلش  روغن بریزین زیاد که کاملا بالها داخل روغن قرار بگیرن و بهتر از روغن سرخ کردنی استفاده کنین که ضرر نداره و سر قابلمه را بزارین تا مثل سرخ کن عمل کنه و مرغها به اصطلاح مغز پخت شود . ( اگه دوست داشتید میتونید بالها رو اول در تخم مرغ زده شده بزنین بعد در پودر سوخاری که مخلوط با جعفری و پنیر و بعد سرخ کنین . اما من این کارو چون طعم تخم مرغ میگیره دوست ندارم و انجام ندادم )

قارچ سوخاری :

 

مواد لازم :

قارچ ریز یا متوسط                  ۱۲ عدد

تخم مرغ                              ۱ عدد

آرد                                    ۳ قاشق غذاخوری

آرد سوخاری                      نصف پیمانه

پنیر پیتزا                            ۲ قاشق غذاخوری

نمک فلفل پودر سیر            به میزان لازم

روغن سرخ کردنی                 به میزان لازم

 

طرز تهيه :

 قارچ ها را با دقت تميز مي كنيم. به آنها نمك زده و در آرد مي غلتانيم.

تخم مرغ ها را با نمك و فلفل و پودر سیر مي زنيم. سپس قارچ ها را در مايه ي تخم مرغ فرو مي كنيم.

آرد سوخاري را با پنير پيتزا مخلوط مي كنيم. بعد قارچ ها را در آرد سوخاري و پنير مي غلتانيم و كمي فشار مي دهيم تا آرد سوخاري و پنير را به خود بگيرد.

روغن را در يك ظرف نسبتاً گود ريخته و روي حرارت داغ مي كنيم.

قارچ ها را يكي پس از ديگري در روغن داغ سرخ مي کنيم، طوري كه ترد شود. فقط دقت کنيد که قارچ ها نسوزند. اگه ظرفتون جا داشت میتونید چند تا قارچ و با هم بچینید . فقط روغن داغ باشه و بعد حرارت زیر قارچها کم . برای سرخ کردن قارچها از سرخ کن استفاده نکنید .

 

(رایحه اشپزی) 

+ نوشته شده در  شنبه 28 شهریور1388ساعت 1:50  توسط سر آشــــــپز   | 

مواد لازم براي چهار نفر:
مرغ 6-5 تكه (‌سينه و ران مرغ به تعداد نفرات + 1- 2 تكه بيشتر‌)
تخم‌مرغ 2 عدد كامل
آرد سفيد 2 پيمانه
آرد سوخاري 3 پيمانه
ادويه ‌به مقدار لازم
روغن سرخ كردني بسته به سايز ظرف مخصوص سرخ‌كردن
پودر سير و اورگانو به دلخواه طرز تهيه‌:

1 - تكه‌هاي مرغ را قبل از سرخ كردن با يك عدد پياز و آب و نمك آب‌پز كنيد، نه در حدي كه مرغ‌ها كاملا نرم شوند، فقط اندازه‌اي كه كمي از حالت خام بودن در بيايند. (‌حدود 20 دقيقه كافيست‌)
2 - تخم‌مرغ‌ها را در ظرف گودي شكسته و با چنگال هم بزنيد تا خوب با هم مخلوط و يكدست شوند. آرد سفيد را بهتر است الك كنيد و در يك ديس تخت لبه‌دار بريزيد. آرد سوخاري و ادويه را هم خوب با هم مخلوط كنيد و مثل آرد سفيد در يك ديس تخت لبه‌دار بريزيد.
ادويه اين غذا بستگي به ذائقه شما دارد. معمولا اين غذا به دو صورت اسپايسي (تند) و معمولي تهيه مي‌شود.
3 - روش اسپايسي به اين صورت است كه مقدار زيادي فلفل قرمز (‌براي اين مقدار مرغ 2 قاشق غذا خوري سر پر فلفل قرمز لازم است‌) و نمك را به آرد سوخاري اضافه مي‌كنند. مزه اين غذا به محتويات درون آرد سوخاري آن بستگي دارد. در روش معمولي هم فقط نمك و كمي فلفل سياه به آرد سوخاري اضافه مي‌شود.
4 - تكه‌هاي مرغ را بعد از نيم پز شدن و بعد از اينكه كاملا سرد شدند، ابتدا در آرد سفيد بغلتانيد، بعد به تخم مرغ آغشته كنيد و بعد در آرد سوخاري خوب بغلتانيد تا تمام سطح مرغ با آرد سوخاري پوشانده شود.
5 - در ظرف نسوزي - كه كمي گود باشد بهتر است – تا دو سوم روغن مخصوص سرخ كردن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا كاملا داغ شود. توجه كنيد هرچه روغن بيشتر و داغ‌تر باشد مقدار جذب روغن كمتر مي‌شود. مي‌توانيد مرغ‌ها را در دستگاه سرخ‌كن (‌روي درجه مناسب سرخ كردن مرغ‌) نيز سرخ كنيد.
6 - تكه‌هاي مرغ را درون روغن داغ شده با حرارت زياد سرخ كنيد. اگر حرارت كم باشد رنگ مرغ‌ها تيره مي‌شود. در ظرف را هم باز بگذاريد تا تخم مرغ به‌كار رفته در مواد، اصطلاحا كف نكند. حدودا 10-6 دقيقه زمان لازم است تا مرغ‌ها با شرايط فوق كاملا سرخ (‌سوخاري‌) شوند‌.
7 - بعد از سرخ شدن مرغ‌ها يك حوله كاغذي تميز را در بشقابي قرار دهيد و تكه‌هاي مرغ را روي آن بچينيد تا روغن اضافه آن گرفته شود. هنگام سرو كمي پودر سير و اورگانو (در صورت تمايل) روي آنها بپاشيد.

+ نوشته شده در  شنبه 28 شهریور1388ساعت 1:40  توسط سر آشــــــپز   |