X
تبلیغات
هـــــنر اشــــــــپـــزی - ماست و خیار و .....
اینجا فقط یه کتاب اشپزی واسه خودمه از وبلاگهای مختلف گلچین شده و بعضی کارای خودم
 

 

برای ساقه قارچ از خیار و یا از ساقه ( مغز ) کاهوی پوست کنده استفاده کنید و گوجه فرنگی رانصف  و روی آنرا چند سوراخ ریزبوسیله شی نوک تیزی ایجاد کنید و دانه فلفل هندی در آن فرو کرده و روی ساقه قرار دهید . برای اینکه کلاهک قارچ نیفتد میتوانید با خلال دندان آن را در جایش ثابت کنید.

قارچ

 

***************

تزیین پیازچه :

 

چشم پیازچه را بادانه های مختلف مثل تخم گشنیز و فلفل هندی و سیاه دانه ویامیخک ... لبها را باایجاد شیار کوچکی که با لایه نازکی از تربچه یا هویج پر شده درست کنید .

با فرو کردن پایه پیاز یا دسته کردن و یا به صف کشیدن  آن میتوان روی سالاد و... تزیین نمود.

تزیین پیازچه

***************

 

تزیین تربچه :

 

تربچه ها را از پهلو شیار های طولی ایجاد و از وسط دو نیم کنید تا تبدیل به دو گل (شکوفه ) شود .برای برگ هم از برگ نعناع و ترخون و یا ریحان استفاده کنید.

 

تزیین تربچه

 

****************

 

تزیین سالاد الویه :

 

گوجه فرنگی را مانند سیب پوست کنده و دور هم بپیچید تا مثل گل سرخ شود . تربچه را هم به شکل شکوفه درآورده وبا نعناع و ترخون برایش برگ بگذارید .

تزیین تربچه

 

************

 

***********

**********

****************

********

 

**************

 

*************

**********

چند نوع تزیین ماست و خیار

طرز تهیه ماست و خیار بسیار آسان و همه طرز درست کردن آنرا میدانند . ماست و خیار یکی از پیش غذاهای اصیل ایرانی است و با استفاده از ماست و خیار و پیاز رنده شده آنرا تهیه میکنند و در آن گردو و کشمش و سبزی هایی مانند شوید ویا نعناع مریزند .

من برای تزیین از سایر سبزیجات مانند هویج ، گوجه فرنگی ،لبو ، خیار رنده شده ، سبزی خشک  و هم چنین کشمش ، گردو ، ترشی آلبالو ، ونوشک ، استفاده کرده ام.

 

ماست و خیار ( آشپزی رنگین )

ماست و خیار ( آشپزی رنگین )

ماست و خیار

ماست و خیار ( آشپزی رنگین )

ماست و خیار


منبع :آشپزی رنگین

 

+ نوشته شده در  پنجشنبه 5 آذر1388ساعت 4:54  توسط سر آشــــــپز   |