X
تبلیغات
هـــــنر اشــــــــپـــزی - چند نکته برای برگرداندن ژله
اینجا فقط یه کتاب اشپزی واسه خودمه از وبلاگهای مختلف گلچین شده و بعضی کارای خودم
 

چند نکته برای برگرداندن ژله :

برای اینکه ژله یا دسرهای ژلاتینی رو بدون دردسر برگردونید لازمه چند مورد رو رعایت کنید

توی ظرفی که می خواید ژله رو توی اون درست کنید آب سرد بریزید و برگردونید تا ظرفتون خیس شه و بعد برای چند دقیقه اون رو توی فریزر قرار دهید و بعد ژله یا دسر رو توی اون بریزید.

بعد از بستن ژله اول لبه های ژله رو با یه کارد از قالب جدا کنید یه ظرف رو پر آب جوش کنید برای چند پانیه قالب رو توی آب جوش بذارید و بعد یه ظرف مسطح رو خیس کنید و روی دهانه قالب ژله قرار بدید و بعد دستتون رو بر گردونید .با این کار(خیس کردن ظرف) می تونید اگه ژله وسط ظرف نبود با یه تکون اون رو وسط ظرف بیارید


غیر از این می تونید قبل از کار قالب ژله رو با اسپری روغن یا با یه قلم مو و روغن چرب کنید . ویا از سشوار استفاده کنید

 

 

 

+ نوشته شده در  شنبه 21 شهریور1388ساعت 5:27  توسط سر آشــــــپز   |