اینجا فقط یه کتاب اشپزی واسه خودمه از وبلاگهای مختلف گلچین شده و بعضی کارای خودم

● مواد لازم
▪ برنج ۱ فنجان
▪ شیر ۵/۱ کیلو
▪ گلاب نصف فنجان
▪ نمک نصف قاشق چایخوری
▪ در صورت تمایل ۵۰ گرم خامه
▪ پودر پسته برای تزئین ۱ قاشق سوپخوری
● طرز تهیه
برنج را خوب شسته و بگذارید ۲ ساعت خیس بخورد ، تا برنج خوب پخته ولعاب بهتری بدهد . سپس آب برنج را از صافی رد کرده و با ۲ لیوان آب و نمک روی شعله ملایم کمی بپزید . شیر را اضافه کرده و بعد گلاب را هم بریزید تا شیربرنج پخته و کاملاً لعابدار شود . در این مرحله می‌توانید ۵۰ گرم خامه به شیر برنج اضافه کنید و آن را در ظرف موردنظر کشیده و بعد از ۲ – ۳ دقیقه روی آن را با پودر پسته تزیین کنید .
برای سرو آن می‌توانید از عسل ، مربا یا شیره انگور هم استفاده کنید

+ نوشته شده در  چهارشنبه 18 آذر1388ساعت 23:15  توسط سر آشــــــپز   |