اینجا فقط یه کتاب اشپزی واسه خودمه از وبلاگهای مختلف گلچین شده و بعضی کارای خودم

مواد لازم :برای 2-3 نفر

گوشت چرخ کرده :300گرم

پیاز متوسط :یک عدد

سیر :یک تا دوحبه

فلفل قرمز :یک قاشق چایخوری

زعفران وزردچوبه  :از هر کدام  یک ششم قاشق چایخوری

تخم مرغ :یک عدد

رب گوجه :دو قاشق غذا خوری

آبلیمو :یک قاشق غذاخوری

روغن  ونمک وآرد سوخاری :به میزان لازم

طرز تهیه :

گوشت وپیاز و سیر رنده شده وکلیه ادویه ها (زعفران وزردچوبه وفلفل قرمز ونمک )را مخلوط می کنیم وخوب ورز می دهیم .

سپس از آن به اندازه یک گردو برمی داریم و به این شکل کف دستمون به آن  شکل می دهیم.

بعد ابتدا آن را به  آرد سوخاری آغشته می کنیم .

در تخم مرغ زده شده(تخم مرغ را با چنگال کمی می زنیم تا از حالت لختگی بیرون بیاد ) می غلطانیم

بیفتک ها را در کف ماهیتابه که روغن آن داغ شده باشه می چینیم .

وقتی بیفتک خودش را گرفت .حرارت را ملایم می کنیم وصبر می کنیم یک طرف آنها کاملا سرخ بشه وبعد طرف دیگه را سرخ می کنیم .

در یک قابلمه نسبتا کوچک دو قاشق رب را با نصف استکان آب جوش حل می کنیم و بیفتک ها را در آن می چینیم ومی گذاریم یک ربع با حرارت ملایم سس به خورد بیفتک ها بره و پنج دقیقه آخر آبلیمو را هم اضافه می کنیم .

بیفتک  اماده هست ...نوش جان .

 

+ نوشته شده در  شنبه 8 اسفند1388ساعت 4:41  توسط سر آشــــــپز   |