پیتزا
طرز تهیه نان پیتزا:
آرد سفید 2 لیوان
شیر 1 لیوان
روغن مایع 1/3 لیوان
بکینگ پودر1 ق م
مایه خمیر 1ق م
نمک 1 قاشق چایخوری سر صاف
مایه خمیر رو توی کمی آبجوش حل میکنیم. روغن مایع شیر مایه خمیر را مخلوط کرده بعد آرد و بکینگ پودرو نمک را اضافه میکنیم. مخلوط رو ورز میدیم و روی اون رو میپوشونیم و میذاریم 3-2 ساعت در دمای معمولی بماند.خمیر رو با وردنه به اندازه قالب باز میکنیم و با نوک چنگال سوراخ میکنیم.
مواد پیتزا:
پیاز خلال شده رو تفت میدیم تا طلایی بشه گوشت چرخ کرده را داخل آن ریخته تفت میدیم تا باز شه از هم قارچ خرد شده رو هم اضافه کرده همه رو با هم تفت میدیم آخر سر فلفل دلمه را هم ریخته میذاریم یه کوچولو تفت بخوره سپس نمک زردچوبه فلفل و کمی ترخان و کمی آویشن اضافه میکنیم و از روی گاز بر میداریم.
خمیر رو میتونید 10 دقیقه در فر 180 درجه بذاریددو بعد مواد را روی اون بریزید دوباره داخل فر بذارید .میتونید مواد را روی اون ریخته همه رو با هم بذارید توی فر به مدت 20 دقیقه در فر 180 درجه(خود من این کارو میکنم یعنی همه رو با هم میذارم).اگه 1 لیوان آب هم توی فر بذارید بهتره .
اول روی خمیر رو سس بمالید بعد یه لایه پنیر بعد مخلوط گوشت وقارچ دوباره پنیر در آخر هم اگه دوست داشتید میتونید کمی پیاز و گوجه حلقه شده روش بذارید.برای پیتزا مخلوط همین دستوره با این تفاوت که سوسیس و کالباس هم میریزیم.

آرد سفید 2 لیوان
شیر 1 لیوان
روغن مایع 1/3 لیوان
بکینگ پودر1 ق م
مایه خمیر 1ق م
نمک 1 قاشق چایخوری سر صاف
مایه خمیر رو توی کمی آبجوش حل میکنیم. روغن مایع شیر مایه خمیر را مخلوط کرده بعد آرد و بکینگ پودرو نمک را اضافه میکنیم. مخلوط رو ورز میدیم و روی اون رو میپوشونیم و میذاریم 3-2 ساعت در دمای معمولی بماند.خمیر رو با وردنه به اندازه قالب باز میکنیم و با نوک چنگال سوراخ میکنیم.
مواد پیتزا:
پیاز خلال شده رو تفت میدیم تا طلایی بشه گوشت چرخ کرده را داخل آن ریخته تفت میدیم تا باز شه از هم قارچ خرد شده رو هم اضافه کرده همه رو با هم تفت میدیم آخر سر فلفل دلمه را هم ریخته میذاریم یه کوچولو تفت بخوره سپس نمک زردچوبه فلفل و کمی ترخان و کمی آویشن اضافه میکنیم و از روی گاز بر میداریم.
خمیر رو میتونید 10 دقیقه در فر 180 درجه بذاریددو بعد مواد را روی اون بریزید دوباره داخل فر بذارید .میتونید مواد را روی اون ریخته همه رو با هم بذارید توی فر به مدت 20 دقیقه در فر 180 درجه(خود من این کارو میکنم یعنی همه رو با هم میذارم).اگه 1 لیوان آب هم توی فر بذارید بهتره .
اول روی خمیر رو سس بمالید بعد یه لایه پنیر بعد مخلوط گوشت وقارچ دوباره پنیر در آخر هم اگه دوست داشتید میتونید کمی پیاز و گوجه حلقه شده روش بذارید.برای پیتزا مخلوط همین دستوره با این تفاوت که سوسیس و کالباس هم میریزیم.

+ نوشته شده در سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۸ ساعت 7:48 توسط سر آشــــــپز
|