حلقه ی مرغ و ریحان
مواد لازم :
خمیر پیتزا نصف بسته (یا 6 عدد خمیر کروسان)
سینه مرغ پخته و خرد شده 1و 2/1 پیمانه
سس مایونز 4/1 پیمانه
پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا 2/1 پیمانه
ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای خرد شده مقداری
سیر 2 حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
خمیر را مطابق شکل به 6 قسمت تقسیم کرده
و در قالب چرب شده می چینیم.
مواد میانی را با هم ترکیب کرده و روی خمیر قرار می دهیم .
لبه های خمیر را روی مواد قرار می دهیم. روی خمیر را زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و کنجد می پاشیم.
حلقه را تا وقتی روی خمیر طلایی شود در طبقه وسط فر 200 درجه قرار می دهیم.
منبع :مامی سایت
+ نوشته شده در سه شنبه ۸ تیر ۱۳۸۹ ساعت 2:40 توسط سر آشــــــپز
|