تزیین اناناس

نحوه تزیین آناناس:

ابتدا آناناسی را انتخاب می کنیم که وقتی روی سطح مسطح قرار میدهیم صاف بایسته ..البته می شه با چاقو هم زیر آناناس را صاف کنیم .به فاصله پنج سانتیمتری از برگهای آناناس ،آنرا به صورت عرضی برش می دهیم .و بعد آن را به صورت سر طوطی تراش می دهیم .برگهای اطراف گردن طوطی را هم کوتاه می کنیم .

دوتا فلفل درسته برای چشمهای طوطی در سر طوطی فرو می کنیم .

برای نوک طوطی هم یک مثلث  از هویج به شکل زیر درست می کنیم وبعد با خلال دندان به سر طوطی وصل می کنیم .وبعد سر خلال دندان را کامل جدا می کنیم .

ودر آخر سر طوطی را به بدنه آناناس باز هم با خلال دندان متصل می کنیم .به همی راحتی

خوراک مرغ در فر2

مواد لازم :

ساق مرغ :۴ عدد (می تونید از کتف مرغ هم استفاده کنید )

تخم مرغ :یک عدد

ادویه مرغ :دو قاشق مربا خوری

کره :ده گرم 

چیپس خورد شده :یک لیوان

طرز تهیه :

ابتدا ساق های مرغ را با کمی آبلیمو نمک وفلفل می گذاریم حدود دو ساعت مزه دار بشه .

ادویه را با کمی آب مخلوط می کنیم تا حالت چسبنده پیدا کنه . ترکیب ادویه ای که من استفاده کردم را می تونید اینجا ببینید .

 

ابتدا ترکیب ادویه :شما می تونید یک واحد را مثلأ معادل یک قاشق چای خوری در نظر بگیرید .وبعد تمام مواد را به شکل پودر در آورید ومخلوط کنید یا اینکه همه را در آسیاب بریزید ویک بار ه آسیاب کنید .

نمک:یک واحد

فلفل پاپریکا :یک واحد

فلفل سیاه:یک واحد

فلفل قرمز:یک واحد

شنبلیله:یک واحد

تخم گشنیز:یک واحد

زرد چوبه:یک واحد

پودر سیر:یک واحد

پودر پیاز:یک واحد

خردل:یک واحد

دارچین:یک واحد

زیره سیاه:یک واحد

زیره سبز:یک واحد

زنجیبل :یک واحد

هل:یک واحد

رازیانه:یک واحد

جوز هندی:یک واحد

میخک :نصف واحد

شکر:دو واحد

مغز لیمو عمانی:دو واحد

سماق:دو واحد

 

 

 با قاشق ادویه را به مرغ می مالیم

سپس به آرومی به تخم مرغ زده شده آغشته می کنیم .

 

ودر آخر در چیپس خورده شده می غلطانیم تا تمام سطح اون را بپوشاند

کف ظرف را با کره چرب میکنیم و ران ها را در آن می چینیم وحدود ۴۵ دقیقه در حرارت متوسط (حدود ۱۶۰ درج سانتی گراد )در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا خوب پخته بشه.به همی سادگی به همین خوشمزگی .نوش جان    

دسر ژله کاسترد

مواد لازم :

ژله آلبالو :یک بسته ( به جای آن می تونیم از ژله شاه توت ویا ژله توت فرنگی ویا هر رنگ دیگه ای که با رنگ کسترد متضاد باشه)

شیر :سه ونیم لیوان

پودر کسترد :سه قاشق غذا خوری

پودر ژلاتین :۲۵ گرم

شکر :۵ قاشق غذا خوری سر پر

هل و گلاب :به میزان دلخواه

طرز تهیه :

ابتدا ژله را آماده می کنیم به صورتیکه محتویات بسته را ابتدا با سه چهارم لیوان آب جوش مخلوط می کنیم .وبعد روی بخار کتری می گذاریم تا ژله کاملا شفاف بشه .

سپس با سه چهارم ایوان آب سرد مخلوط می کنیم ودر قالب ژله می ریزیم  ودر یخچال می گذاریم تا ببنده .

در فاصله ای که ژله در یخچال هست دسر کسترد را آماده می کنیم .سه لیوان شیر را با شکر روی حرارت می گذاریم تا بجوشه .پودر ژلاتین را  با کمی آب سرد مخلوط می کنیم تا حالت اسفنجی پیدا کنه وبعد روی بخار کتری می گذاریم تا ژلاتین کاملا حل بشه و شفاف بشه .برای دیدن مراحل آماده کردن ژلاتین می تونید اینجا را ببینید .

پودر کسترد را در نصف لیوان شیر خوب حل می کنیم

سپس به شیر در حال جوش اضافه می کنیم وخوب هم می زنیم تا گلوله نشه وچند تا جوش بخوره.در آخر کمی هل وگلاب هم اگه اضافه کنید خوش عطر می شه .آن را از روی حرارت برمی داریم کمی که حرارت آن کم شد ژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم .

سپس دسر کسترد را روی ژله بسته شده می ریزیم وحدود پنج الی شش ساعت در یخچال می گذاریم.وسپس بر می گردانیم .برای برگرداندن آن مثل بقیه دسرها ابتدا با نوک چاقو دور دسر را آزاد می کنیم وسپس قالب دسر را حدود سی ثانیه در آب گرم فرو می بریم  وبعد بر می گردانیم .

پودر کسترد را می تونید از سوپر مارکتها تهیه بفرمایید .

اگه پودر کسترد در دسترستون نبود می تونید از اینجادسر کسترد را درست کنید .منتها به جای کاکائو از  کمی زعفران استفاده کنید تا خوشرنگ بشه .

کرم ژله انار

مواد لازم :

ژله انار :یک بسته

انار دون کرده :دو لیوان

آب انار :یک لیوان ونیم

شیر :دو لیوان

شکر :یک لیوان ویک چهارم لیوان

زرده تخم مرغ :دو عدد

نشاسته ذرت :دو قاشق غذا خوری سر پر ویا دو قاشق غذاخوری سر صاف پودر کاسترد

خامه شیرین شده :250 گرم (یا 200گرم خامه صبحانه و 50 گرم پودر قند را باهم بزنید )

پودر ژلاتین :25 گرم یا دو ونیم قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

ابتدا ژله انار را آماده می کنیم .به این صورت که پودر ژله را ابتدا با یک لیوان آب جوش مخلوط می کنیم وروی حرارت کتری می گذاریم تا شفاف بشه وبعد با نصف لیوان آب سرد مخلوط می کنیم .آنرا در قالب ژله می ریزیم (بهتره قالب ژله را نیم ساعت قبل خیس کنیم ودر یخچال بگذاریم ) ودر جای سرد یخچال می گذاریم تا ببنده .

آب انار را با سه چهار لیوان شکر ونشاسته ذرت وپودر کاسترد مخلوط می کنیم وروی حرارت ملایم می گذاریم وبه هم می زنیم  تا کمی غلیظ بشه و حالت سس مانند پیدا بکنه وسس انار حاضر بشه.

 

پودر ژلاتین را با نصف استکان اب سرد مخلوط می کنیم تا حالت اسفنجی پیدا کنه وبعد روی بخار کتری می گذاریم تا شفاف بشه .

شیر را روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد .زرده های تخم مرغ را با مابقی شکر خوب می زنیم ودر حالیکه حرارت زیر شیر را کم می کنیم به آن اضافه کرده وبه سرعت روی حرارت به هم می زنیم واین به هم زدن روی حرارت را حدود پنج دقیقه ادامه می دهیم تا زرده تخم مرغ حرارت لازم را ببینه .

وقتی شیر را از روی حرارت برداشتیم واز داغی ان کم شد ژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم وسپس سس انار را هم به آن می افزاییم ودر آخر با خامه فرم گرفته مخلوط می کنیم .

دانه های انار را به صورت یکنواخت روی ژله بسته شده قرار می دهیم.

ودر پایان کرم انار را به آرامی روی دانه های انار می ریزیم ودر حدود 7-8 ساعت در یخچال می گذاریم .

برای برگرداندن کرم ژله ابتدا با چاقو اطراف آنرارا آزاد می کنیم وبعد حدود ده الی بیست ثانیه قالب را در آب گرم فرو می بریم وسپس در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .(برای اینکه بتونیم بعدا کرم را به راحتی در ظرف دسر حرکت دهیم بهتره ظرفمون را کمی مرطوب کنیم .)

دسر کاسترد دورنگ

مواد لازم :

برای قسمت کاکائویی:

شیر :دو لیوان

شکر :هفت قاشق غذا خوری

کاکائو :دو قاشق مربا خوری

پودر کاسترد :دو قاشق غذا خوری

پودر ژلاتین :15 گرم

برای قسمت ساده :

شیر :دو لیوان

شکر : چهار قاشق

پودر کاسترد :و قاشق غذا خوری

پودر ژلاتین : 15 گرم

گلاب :یک قاشق غذا خوری

هل :یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه :

ابتدا قسمت کاکائویی:

کمی اب سرد روی پودر ژلاتین می ریزیم تا به شکل اسفنجی بشه وبعد انرا روی بخار کتری می گذاریم تا کاملا حل بشه و شفاف بشه .برای دیدن مراحل اماده کردن ژله لطفا اینجا را ببینید .

یک لیوان ونیم شیر وشکر را را روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد .

در این فاصله ،کاکائو وپودر کاسترد را در نصف لیوان شیرخوب حل می می کنیم .

وسپس آنرا به شیر وشکر درحال جوش اضافه می کنیم .وخوب به هم می زنیم تا گلوله گلوله نشه .صبر می کنیم تا چند تا جوش بخوره .در اخر انرا از روی حرارت برداریم وکمی حرارت ان که کم شد ژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم .

 دسر کسترد کاکائویی  رادر قالبی را که از قبل خیس کردیم می ریزیم ودر یخچال می گذاریم .اگه دوست داریم زود تر ببنده می تونیم حدود بیست دقیقه انرا در فریزر بگذاریم .فقط مواظب باشید یخ نزنه .

حالا قسمت ساده آن :

ابتدا پودر ژلاتین را به صورت بالا آماده می کنیم

پودر کاسترد را در نصف لیوان شیر حل می کنیم .

 وبه شیر وشکر در حال جوش اضافه می کنیم ودر آخر هل وگلاب هم به ان می افزاییم . ومی گذاریم چند تا جوش بخوره .ودر اخر قابلمه را از روی حرارت برمی داریم وسپس ژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم .

وبعد با ملاقه خیلی آروم روی دسر کاکائویی می ریزیم (البته دسر کاکائویی باید کاملا بسته شده باشه ) ومجددا در یخچال می گذاریم تا کاملا ببنده (حدود چهار الی پنج ساعت )

سپس برای برگرداندن دسر ابتدا با چاقو اطاف دسر را آزاد می می کنیم و حدود سی ثانیه  قالب در آب گرم قرار می دهیم وسپس دسر را بر می گردانیم وآن را تزیین می میکنیم .طعم خیلی خوبی داره .نوش جان .

 

کرم کاسترد کاکائویی

مواد لازم:

شیر :۵ لیوان

شکر :۱ پیمانه

زرده تخم مرغ :دو عدد

کاکائو :۲ قاشق مربا خوری

نشاسته ذرت :سه قاشق غذا خوری پر

وانیل :نصف قاشق چای خوری

ژلاتین:۲۰ گرم

طرز تهیه:

۵ لیوان شیر وکاکائو و نشاسته را مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا غلیظ شود.

پودر ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط می کنیم .وروی بخار آّب کتری می گذاریم. تا کاملأ حل شود.

زرده تخم مرغ وشکر  ووانیل را خوب به هم می زنیم . وبه آرامی به شیر اضافه می کنیم وبه سرعت به هم می زنیم تا غلیظ تر شود.وبعد از روی حرارت بر می داریم .وژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم .این نکته مهم است که ژلاتین را به شیر داغ اضافه نکنیم وگرنه میبرد.

کل مواد را در قلب ژله می ریزیم وبمدت ۱۲ ساعت در یخچال می گذاریم تا خوب ببندد

وبعد اونرا  بر می گردانیم  وبا خامه تزیین می کنیم.

نکته :برای آزاد شدن کرم ابتدا باید دور کرم را آزاد می کنیم واگر بر نگشت به مدت کوتاهی در آب گرم قرار می دهیم تا آزاد شود.کرم من بدون گذاشتن در آب گرم آزاد شد.  

 

کیک سه طبقه

مواد لازم :

برای طبقه اول :قالب با قطر سی سانتیمتر

تخم مرغ :9 عدد

آرد :چهار ونیم پیمانه

شکر :سه پیمانه سر خالی

ماست :یک و یک چهارم لیوان

روغن :سه چهارم لیوان

بیکینگ پودر :چهار قاشق چایخوری سر پر

وانیل :یک ونیم قاشق چایخوری

برای طبقه دوم :قالب با قطر بیست وشش سانتیمتر

تخم مرغ :6 عدد

آرد :سه پیمانه

شکر :دو پیمانه سر خالی

ماست :سه چهارم لیوان

روغن :نصف لیوان

بیکینگ پودر :سه قاشق چایخوری

وانیل :یک قاشق چایخوری

برای طبقه سوم :قالب با قطر پانزده سانتیمتر

تخم مرغ :سه عدد

آرد :یک ونیم پیمانه

شکر :یک پیمانه سرخالی

ماست :یک سوم لیوان

روغن :یک چهارم لیوان

بیکینگ پودر :یک ونیم قاشق چایخوری

وانیل :نصف قاشق چایخوری

برای مواد لای کیک :

آناناس :یک کمپوت

موز :سه عدد

گردو :سیصد گرم

کرم لای کیک را با چهار لیوان شیر و ۵/۴ قاشق غذاخو ی آرد و چهار زرده تخم مرغ ودو قاشق غذا خوری کاکائو و یک ونیم پیمانه شکر  درست کردم ...دستور تهیه کرم لای کیکاینجا به طور کامل توضیح دادم .

برای تزیین کیک :

خامه قنادی :دو کیلوو چهار صد گرم

رنگ خوراکی

دو تا قیف با ماسوره های مناسب

طرز تهیه :

اول این نکته را بگم که بهتره پخت کیک وتزیینش را در دو روز متفاوت انجام بدهید .تا برای تزیین حوصبله داشته باشید .

مراحل پخت کیک ها  به ترتیب زیر هست .

ابتدا فر را روشن می کنیم (با حرارت 180 درجه سانتیگراد )

تخم مرغ ها وماست را یک ساعت قبل از یخچال بیرون می آوریم تا به حرارت بیرون برسه .

آرد وبیکینگ پودر را سه بار الک می کنیم .

قالب را هم با روغن چرب می کنیم .

زرده وسفیده را از هم جدا می کنیم .سفیده را ابتدا خوب به هم می زنیم تا پفکی بشه وبعد با نصف شکر خوب به هم می زنیم تا زمانی که جای همزن در سفیده یبمونه ووقتی کاسه را برمی گردانیم سفیده از کاسه بیرون نریزه .

زرده ووانیل وبقیه شکر را با همزن برقی حدود هفت دقیقه خوب می زنیم تا روشن وکشدار بشه .وسپس ماست وروغن هم با فاصله یک دقیقه به آن اضافه می کنیم وحدود یک دقیقه دیگر هم می زنیم.

سفیده زده شده را هم به مخلوط قبلی اضافه می کنیم .

ودر آخر آرد وبیکینگ پودر الک شده را به تدریج می افزاییم وبا لیسک به آرامی به هم می زنیم .

مواد را در قالب می ریزیم ودر طبقه وسط فر قرار می دهیم ...45 دقیقه به آن زمان می دهیم وبعد با چنگال ویا خلال دندان امتحان می کنیم اگه هنوز پخته نشده بود حدود ده دقیقه به آن زمان می دهیم .

سپس کیک را می گذاریم در هوای بیرون سرد بشه وبعد  از قالب خارج می کنیم .

کیک ها را با سلفون می پوشانیم  تا خشک نشه وبعد در یخچال می گذاریم .

گردو را بهتره حدود پنج الی شش ساعت در آب نمک خیس می کنیم وبعد پوست گردو را هم جدا می کنیم .اینطوری خوشمزه تر می شه.

هر کیک را از ارتفاع به سه قسمت تقسیم می کنیم . ولای کیک کرم،  آناناس وموز خرد شده وگردو قرار می دهیم .من لایه مقابل هرکدام از طبقات را هم خامه فرم گرفته استفاده کردم .

خامه قنادی ، در حال حاضر به صورت بسته های یک کیلویی وپنج کیلویی در بازار موجود هست .خامه را در فضای آزاد می گذاریم وکمی که شل شد با دور تند همزن حدود هفت دقیقه می زنیم تا خوب سفت بشه وحالت پفکی پیدا کنه .خامه را روی هر طبقه واطراف آن به طور کامل می کشیم ...بهتره در دو مرحله این کار را انجام دهیم اینطوری صاف تر می شه .بعد طبقات راروی هم می گذاریم .

حالا حدود نیم کیلو خامه را در دوظرف جداگانه قرار می دهیم .برای رنگ کردن من از رنگ خوراکی ویلتون استفاده کردم .

حدود دو الی سه قطره رنگ خوراکی به خامه قبل از زدن اضافه می کنیم .رنگ سفید و ابی را هر کدام در یک قیف می ریزیم .وطرحی را که می بینید ایجاد کردم .

من برای طرح دیواره ها از ماسوره اولی وبرای شکوفه ها از دومی وبرای نوشتن از سومی استفاده کردم .

یک نکته مهم دیگه هم اینه که بهتره بعد از تزیین حدود یک روز کیک در یخچال باشه تا جابیفته ...وضمننا یادتون نره که قبلش یک جای مناسب برای کیکتون در یخچال در نظر بگیرید .

امیدوارم توضیحاتم کامل باشه ...راستی این هم یک برش از کیک ....خیلی خوشمزه شده بود ...جای شما خالی..

 

دیزی

دیزی 

مواد لازم:


گوشت با استخوان گوسفندي و چربي نيم کيلو
نخود و لوبيا سفيد روي هم يک ليوان
گوجه فرنگي دو - سه عدد
ليمو عماني سه عدد
رب گوجه فرنگي دو قاشق غذا خوري
فلفل سبز تازه دو عدد
پياز دو عدد متوسط
سيب زميني سه عدد متوسط
سير دو حبه بزرگ
نمک - فلفل سياه - آبليمو به ميزان دلخواه

طرز تهيه :


نخود و لوبيا رو از شب قبل خيس کنيد و تا زمان طبخ دو سه بار آبش رو عوض کنيد .
گوشت و نخود و لوبيا رو همراه با يکي از پيازهاي پوست گرفته ( خرد نشده ) داخل ظرف ريخته و به ميزان لازم آب جوشيده سرد بريزيد.
در مرحله ي اول نمک و ادويه رو اضافه نکنيد و از همون ابتدا به ميزان لازم آب بريزيد تا بر اثر تبخير شدن مجبور به اضافه کردن آب نشيد و مزه ي آب گوشت عوض نشه .
من اين ديزي رو در ظرف سفالي ( ديزي گلي ) تهيه کردم و اگر شما هم استفاده ميکنيد حتماً از شعله پخش کن استفاده کنيد تا ظرف سفالي بر اثر حرارت مستقيم ترک بر نداره .
اين ظروف طعم غذا رو فوق العاده خوشمزه تر و جا افتاده تر مي کنند.
بعد از پخته شدن گوشت و نخود و لوبياها فلفل سبز و ليمو عماني ها رو اضافه کنيد.

آبگوشت


رب گوجه فرنگي رو در يک استکان آب جوش و يک قاشق چاي خوري پودر زعفران حل کرده و به غذا اضافه کنيد.
سيب زميني ها رو پوست بگيريد و داخل غذا بريزيد .
پيازي رو که اول غذا اضافه کرديد از ظرف خارج کنيد و دور بيندازيد .
يک پياز باقي مونده رو رنده کنيد و چربي هاي گوشت رو هم از ظرف خارج کنيد و همراه با پياز خوب بکوبيد.

دیزی سنگی


نمک و فلفل رو هم اضافه کنيد و هر چه زمان بيشتري در شعله ي ملايم غذا بمونه جا افتاده تر ميشه.
نوش جان

**نکته ها **

اگر سيب زميني ها پوست نازکي داشتند مي تونيد تميز بشوييد و با پوست داخل غذا بريزيد .
داخل ديزي از روغن استفاده نميشه و خود چربي هاي گوشت روغن لازم رو به غذا ميدن .

کیک با تزیین برای ولنتاین

مواد لازم :

تخم مرغ :شش عدد

آرد :سه پیمانه شیرینی پزی

شکر :دو پیمانه سر خالی

ماست :سه چهارم لیوان (200 سی سی )

روغن :یک سوم لیوان

بیکینگ پودر :سه قاشق چایخوری

وانیل :یک قاشق چای خوری سر خالی

مواد لازم برای تزیین :

خامه قنادی :حدود 750 گرم

ژله انار یا توت فرنگی :یک بسته

طرز تهیه :

یک بار دیگه تمام نکات و جزئیات مراحل پخت کیک را مرحله به مرحله اینجا می نویسم .

ابتدا تخم مرغ وماست را از یخچال خارج می کنیم تا حرارت آن به حرارت محیط برسه .

ارد وبیکینگ پودر سه بار الک می کنیم .

فر را (اگه حرارت آن استاندارد هست )در درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم .

 کف ودیواره های قالب کیک متناسب را با کمی روغن (ترجیحا روغن جامد ) چرب می کنیم .

زرده وسفیده های تخم مرغ را جدا می کنیم و اول ،سفیده را با همزن برق حدود دو دقیقه می زنیم تا کمی پف کنه .

نصف شکر را به سفیده اضافه می کنیم و مجددا با همزن برقی اینقدر می زنیم تا سفیده کاملا سفت بشه ودر صورت برگرداندن کاسه سفیده از ان بیرون نریزه .

زرده ها را با وانیل کمی می زنیم تا از حالت لختگی خارج بشه وبعد بقیه شکر را به آن اضافه می کنیم

حدود 5-6 دقیقه با همزن برقی می زنیم تا سفید وکشدار بشه .

حالا به ترتیب ماست وروغن را به فاصله یک دقیقه اضافه می کنیم و هربار خوب با همزن مخلوط می کنیم .

همزن را کنار می گذاریم و با لیسک سفیده تخم مرغ زده شده را با آن ،به آرامی وبه صورت دورانی مخلوط می کنیم .

در آخر، آرد وبیکینگ پودر را در چند مرحله به مایع کیک اضافه می کنیم .وخیلی آرام با مواد مخلوط می کنیم .

بعد مایع کیک را در قالب می ریزیم (همیشه خوبه که سه چهارم قالب فقط پر بشه )

قالب در طبقه وسط فر قرار می دهیم و معمولا بین 50 دقیقه تا یک ساعت کیک حاضر می شه .کیک را از فر خارج می کنیم ودر محیط بیرون قرار می دهیم تا به آرامی سرد بشه .وبعد کیک را از قالب بر می گردانیم .و روی ان سلفون می کشیم تا خشک نشه ودر یخچال می گذاریم .

در این مرحله ابتدا خامه قنادی را در هوای بیرون می گذاریم تا کمی نرم بشه وبعد با همزن حدود 7-8 دقیقه با دور تند خامه را می زنیم تا کاملا فرم بگیره .

برای تزیین کیک ،اول چهار نوار از کاغذ روغنی را به شکل مربع روی ظرف کیکمون قرار می دهیم.وکیک راروی آن قرار می دهیم تا موقع تزیین ظرفمون تمیز بمونه . کیک را از ارتفاع به سه قسمت می کنیم و بین لایه ها خامه ویا کرم به همراه مربا ویا تکه های موز ویا آناناس ویا گردو قرار می دهیم .که توضیحات مربوط به طرز تهیه کرم  در اینجا و  اینجا به طور کامل هست .برای روی کیک یک لایه نازک خامه کافیه آخه قراره روی کیک ژله بریزیم .ولی همین لایه نازک هم باید کاملا سطح کیک را بپوشونه تا ژله در کیک نفوذ نکنه .

ولی دیواره ای کیک را در دو مرحله با خامه صاف می کنیم .(به طور کلی برای صاف کردن خامه روی کیک بهتره یک بار خامه را روی کیک صاف کنیم و بعد در یخچال بگذاریم تا خودش را بگیره ومجددا لایه دوم خامه را روی کیک قرار دهیم .) و بعدبا شکوفه  های خامه تزیین می کنیم .اطراف سطح  کیک را دو ردیف شکوفه می زنیم .تا در واقع این دو ردیف  مثل یک دیواره برای نگهداشتن ژله،عمل کنند .

یک بسته ژله را با سه چهارم  لیوان آب جوش مخلوط می کنیم وبعد روی بخار کتری می گذاریم تا کاملا شفاف بشه .

سپس نصف لیوان آب سرد با چند تا تیکه یخ  کوچک به آن اضافه می کنیم و ان را روی کاسه پر از یخ به هم می زنیم به محض اینکه مثل سفیده تخم مرغ شد ..خیلی آرام با قاشق ژله را روی کیک می ریزیم . (اگه ژله را وقتی هم می زنیم یک دفعه سفت شد می تونید دوباره روی بخار کتری بگذاریم تا دوباره ژله شفاف بشه )

به همین سادگی .........امیدوارم در کنار عزیزانتون میل بفرمایید .نوش جانتون .

 

منبع :مطبخ رویا

سس تارتار

موادلازم :
خیارشور خردشده (خیلی ریز) 2 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده (خیلی ریز) 1 قاشق غذا خوری
ترخون و جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
سس مایونز 1پیمانه
پودر سیر و نمک و فلفل به مقدار لازم
ماست 3 قاشق غذا خوری
آبلیمو به مقدار لازم

مواد بالا را همه را با هم مخلوط می کنی آبلیمو را به اندازه ای که می خوای سست سفت بشه اضافه می کنی .
البته من همیشه خودم این سس را کم درست میکنم که اضافه نیاد

Napkin Fold #1
Napkin Fold #2
Napkin Fold #3
Napkin Fold #4
Napkin Fold #5
.
Napkin Fold #6
.
Napkin Fold #7
 
Napkin Fold #8
.
Folded Napkin
 

تی تاپ

مواد لازم :

آرد                                                ۳ لیوان معادل  ۴۸۰ گرم

تخم مرغ                                        ۸ عدد

روغن مایع                                      ۱ لیوان

شیر                                              ۱ لیوان

شکر                                             ۲ لیوان معادل ۴۵۰ گرم

بکینگ پودر                                     ۲ قاشق مربا خوری

رنده ی پوست پرتقال                        ۲ قاشق مرباخوری

مواد میانی :

پودر کاکائو                                     ۴ قاشق غذاخوری

شکر                                            نصف لیوان معادل ۱۱۰ گرم

طرز تهیه :

ابتدا تخم مرغ ها رو با شکر و رنده ی پوست پرتقال ، اونقدر میزنیم تا کرم و کشدار بشه و بعد روغن رو اضافه کرده و مجددا میزنیم ، یکنواخت که شد ، شیر رو اضافه کرده و خوب میزنیم تا یکدست بشن .

آرد و بکینگ پودر رو که قبلا الک کرده بودیم رو کم کم به موادمون اضافه کرده و هم میزنیم تا مایه ی یکدستی بوجود بیاد .

کف سینی فر ( سینی من در ابعاد ۴۰ × ۳۰ بود ) رو با کاغذ روغنی میپوشونیم .

مایه ی کیک رو تو سه ظرف یک اندازه میریزیم تا به ۳ قسمت تقسیم بشه . و مواد میانی رو هم به دو قسمت تقسیم میکنیم .

یک قسمت از مایه کیک رو کف سینی پهن کرده و به مدت ۱۰ دقیقه داخل فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه گرم کرده بودیم ، قرار میدیم تا کمی بپزه .

بعد از فر خارج کرده و یک قسمت از مواد میانی را در تمام سطح آن پخش کرده و به مدت ۵ دقیقه در طبقه ی زیر فر قرار میدهیم ( یا میتونین گریل رو روشن کنین ) البته باید مواظب باشین شکر نسوزه .

بعد سینی فر رو خارج کرده و یک قسمت دیگه از مایه کیک رو در سطح آن پخش میکنیم ، فقط باید مواظب باشیم که  شکر و کاکائو رو به هم نزنه و بعدش حرارت فر رو به ۱۴۰ رسونده و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار میدیم تا این لایه هم بپزه . و این کار رو برای قسمت دوم مایه ی میانی و بعدش برای قسمت سوم مایه ی کیک هم انجام میدیم .

در انتها کیک رو با خلال دندون و یا چنگال ، تست کنین . اگه چیزی بهشون نچسبید ، یعنی اینکه پخته . اگه روی کیک طلایی شده بود که هیچ ، اگه نشده بود ، چند دقیقه گریل رو روشن کنین تا روش هم طلایی بشه .

بعدش سینی رو از فر در بیارین ، کاغذ روغنی رو از کیک جدا کرده و اونو برش بزنین . اگه شکلات تخته ای دارین ، مقداری شکلات  رو با دو قاشق روغن مایع ذوب کنین و تو قیف ریخته و به هر شکلی که دوست دارین ، روی کیک بریزن و برای چند دقیقه  بذارینش تو یخچال یا فریزر ، تا شکلات خودش رو بگیره و بعد نوش جان کنین .

 

 

نون تازه و کباب لقمه

مواد لازم برای تهیه ی نان :

آرد                           ۳ لیوان

خمیر مایه                 ۲ قاشق غذاخوری

شکر                        ۲ قاشق غذاخوری

آب ولرم                   کمی  کمتر از نصف لیوان

نمک                        ۱ قاشق مرباخوری

آب                          ۱ لیوان

طرز تهیه :

اول خمیر مایه و شکر و آب ولرم رو مخلوط کرده و  روش رو میپوشونیم و در جای گرم قرار میدیم تا به عمل بیاد .

آرد رو الک کرده و نمک رو باهاش مخلوط میکنیم .

خمیر مایه ی به عمل اومده رو بهش اضافه کرده و هم میزنیم . سپس بتدریج آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا وقتی که خمیر یکدستی حاصل بشه ، نه خیلی سفت باشه و نه به دست بچسبه .( واسه من تقریبا یک لیوان سر خالی آب مصرف شد )

بعد روشو بپوشونین و به مدت یکساعت این خمیر رو تو جای گرم قرار بدین تا حجمش دوبرابر بشه .

بعد خمیر رو به ۸ قسمت تقسیم کرده و تو دستمون گرد میکنیم و یه  پارچه روش میکشیم و میذاریم ۱۰ دقیقه بمونه .

تابه رو با کره چرب کرده و رو حرارت قرار میدیم . ( حرارت نه باید خیلی کم باشه که نون خشک بشه و نه اونقدر زیاد باشه که فوری بسوزه )

تو سطح مورد نظر آرد پاشیده و یکی یکی خمیرامون رو باز کرده و تو تابه میذاریم ، در تابه رو هم میذاریم تا هم نونامون بپزن و هم کمی پف کنن .

وقتی یه طرفش پخت و رنگش عوض شد برمیگردونیم تا طرف دیگه هم برشته بشه . ( حرارت باید طوری باشه که هر نون دو سه دقیقه ای بپزه . در ضمن بابت پختن هر کدوم از نونا ، تابه رو باید با کره چرب کنیم .

حالا شما ۸ تا نون دارین و میخوایم ۸ تا هم کباب لقمه درست کنیم ....

مواد لازم برای کباب لقمه :

سینه ی مرغ                               ۱ عدد

پیاز متوسط                                ۱ عدد

سیر                                         ۵ حبه

فلفل دلمه                                ۱ عدد

سفیده ی تخم مرغ                    ۱ عدد

آرد سوخاری                             به مقدار لازم

پودر زیره و گشنیز و دارچین و نمک ، به میزان لازم

طرز تهیه :

اول از همه سینه ی مرغ رو استخوناش رو جدا کرده و به همراه سیر و پیاز و فلفل دلمه و سیر ، چرخ میکنیم .

بعد ادویه و نمک و سفیده ی تخم مرغ رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه ، بعد بتدریج آرد سوخاری اضافه میکنیم تا حدی که خمیری بشه که بشه بهش حالت داد . من البته به جای آرد سوخاری از مخلوط پودر نان باگت و ادویه ی کاری استفاده کردم .

میشه به جای فلفل دلمه از جعفری استفاده کرد یا به جای مرغ از گوشت چرخ شده استفاده کرد . اون دیگه بسته به میل خودتون داره .

بعد مواد کباب لقمه مون رو هم به ۸ قسمت تقسیم کرده و به این شکل فرم داده و کف سینی فر که فویل گذاشتیم ، میچینیم .

حالا این سینی رو به مدت ۳۰ دقیقه تو فر قرار میدیم تا بپزه ( ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد )

بعدش کباب لقمه ها رو لای نونایی که آماده کرده بودین گذاشته و کمی سیب زمینی سرخ شده هم کنارش گذاشته و با سس دلخواه سرو میکنین . من فکر میکنم که با سس کچاب خوشمزه تره  البته اگه دوست داشتین میتونید سرخشون کنید بجای فر.

پای کنفیتی

  
 
e79gf0q3n0dyw77ivio7.jpg

 wr2ftc3cq0yxdh5sy7b.jpg

 
 
مواد لازم:
آب جوش ۱پیمانه
پودر ژله آناناس ۱۰۰ گرم
پودر ژله پرتغال ۱۰۰گرم
خامه فرم گرفته یک و یک دوم پیمانه
آب سرد یک پیمانه
بیسکویت ۲۰۰ گرم
کره ۸۰گرم
طرز تهیه:

بیسکویت را در غذا ساز ریخته و خوب پودر مکنیم

 

کره را اب کرده و روی بیکویت میریزیم و خوب مخلوط میکنیم

در قالبی ریخته و خوب صاف میکنیم ترجیحا قالب کمری باشه

e3mgty8hcydtf84ktc9q.jpg


بعد پودر ژله پرتغال را با یک لیوان اب جوش حل کرده تا شفاف شود ودر انتها نصف لیوان اب سرد

را اضافه کرده

locnqcjt7tj3c3v32u.jpg

و می گذاریم تا ببنددبعد از قالب جدا کره و به صورت نوارهای باریک و سایز های کوچک برش داده

o9g63e8wf2bqtngnzzvz.jpg


ژله آماده شده اناناس راکه یک ربع در یخچال استراحت کرده

s2mrypk9p0w956u8qdh.jpg


به خامه اضافه کرده

qir2v0im81jh8kfdsoq.jpg

وآنقدر هم می زنیم تا به غلظت سفیده تخم مرغ برسد(البته من خودم خامه درست کردم وبه

 این نتیجه رسیدم که بار اول و آخرم باشد خودم درست میکنم ولی خب خامه ی خوبی از اب

 در امد

e7gig1k17coinkr1xq4l.jpg


uge3wld9m6i1t3561y.jpg

به این حالت

بعد خامه اماده شده با اناناس را روی بیسکویت ریخته بعد ژله پرتغال را رویش میریزیم 

j9rmojfwvgy0jt7vi7le.jpg

دوباره مخلوط ژله آناناس و خامه و ژله پرتغال

 g244d8qg1jktz54cp2vp.jpg 

و می گذاریم یخچال تا خوب ببندد.نوش جان

کیک ماستی

مواد لازم :

_ تخم مرغ  4  عدد

_ ماست كم آب 1  ليوان

_آرد 2/5  ( دو و نيم ليوان )

_ شكر 1/4 و 1 ( يك ليوان + يك چهارم ليوان )

_ روغن مايع 3/4 ليوان ( سه چهارم ليوان )

_ جوش شيرين 1/5 قاشق چايخوري

_ بكينگ پودر 1/5 قاشق چايخوري

_ هل يا وانيل به قدر كافي

طرز تهيه :

ابتدا فر را روشن كنيد و بعد از چند دقيفه درحه آنرا تنظيم كنيد

1_سفيده و زرده تخم مرغ را با هم بزنيد بعد به آن روغن و شكر اضافه كنيد .

2_در ظرف ديگري ماست و جوش شيرين و بكينگ پودر و وانيل را با هم مخلوط كنيد .

سپس دو مخلوطرديف 1 و 2 را با هم مخلوط كنيد و مايه يكنواختي كه شد آرد الك شده را در آن بريزيد و با قاشق به آرامي آنقدر هم بزنيد كه كامل با هم مخلوط شود خيلي آرام آرام اين كار را انجام دهيد .

كيك را به مدت يك ساعت در پنجره وسط و با حرارت     350 درجه يا معادل درجه 4 در بعضي از فرها بگذاريد

من براي تزيين از پاشيدن كمي پودر قند و شكلات آب شده و خلال پسته استفاده كرده ام تزييني بسيار ارزان و ساده است .

 


تزیین بستنی2

 

کیک هویج و بهارنارنج

موادلازم :

 

آرد سفیدگندم دو      پیمانه
مربای هویج یک     پیمانه
روغن مایع نصف   پیمانه
تخم مرغ دو       عدد
ماست نصف    پیمانه
بکینگ پودر یک      ق.چ
جوش شیرین ۴/۱     ق.چ
عرق بهار نارنج یک      ق.س

 

 

 طرز تهیه :

فر را با ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

 تخم مرغها رادر ظرفی شکسته و با همزن بزنید و در بین کار عرق بهار نارنج را اضافه کنید و خوب

هم بزنید،بعد مربای هویج راافزوده و مخلوط کنید وسپس روغن را کم کم به مواد اضافه کنیدو هم بزنید.

بکینگ پودر و جوش شیرین را با ماست مخلوط کنیدو به مواد قبلی افزوده و هم بزنید تا یک دست شود.

آرد راسه مرتبه الک کنید وکم کم به مایه کیک اضافه کنید وتا حدی هم بزنید که مواد مخلوط و یکدست

شود. سپس قالب کیک را چرب کرده و آرد پاشیده و با چند ضربه به پشت قالب آرد اضافی در قالب را

خارج کنید و مایه کیک را درون قالب بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در فرقرار دهید تا کیک  بپزد و بعد

خارج کنید و یک چنگال داخل کیک فرو کنید ، اگر از مواد کیک چیزی به چنگال نچسبید ، کیک آماده

است و بعد ازدوسه دقیقه از قالب خارج کنید و بعد از سرد شدن روی کیک را با پودر شکرو

خلال پسته تزئین کنید.

سوفله قارچ

مواد لازم :  

قارچ  1000 گرم
كره  50 گرم
تخم مرغ  6 عدد
خامه  100 گرم
سس بشامل  2 فنجان
فلفل  قدري
نمك  قدري

طرز تهيه :

قارچ را تميز و خرد ميکنيم و ميشوئيم و با دست فشار ميدهيم که آب اضافي آن گرفته شود، کره را در ظرفي مي ريزيم و روي آتش ملايم ميگذاريم آب که شد قارچ را مي ريزيم و کمي نمک بآن ميزنيم و گاهي بهم ميزنيم تا آب قارچ تبخير شود، ته يک ظرف نسوز را کمي کره ميماليم و کمي آرد ته ظرف مي پاشيم و زرده تخم مرغ را با کمي نمک مخلوط ميکنيم و ميزنيم تا پف کند و سفيد شود ، بعد زرده را با سس بشامل و خامه مخلوط ميکنيم و قارچ آماده شده را با مايه مخلوط مي نمائيم و سپس سفيده را جداگانه خوب ميزنيم تا کاملا سفت شود ، بعد با مايه مخلوط ميکنيم و در ظرف ميريزيم و بطريق بن ماري با حرارت 350 درجه بمدت سه ربع ساعت ميگذاريم ظرف سوفله در فر بماند در اين مدت در فر را باز نمي کنيم . سوفله بايد پف کند و طلائي شود .
براي امتحان آماده بودن سوفله چنگال را بآهستگي ميان سوفله فرو ميکنيم اگر از مايه چيزي به چنگال نچسبيد سوفله آماده شده است و الا خام است و در اين حال يک ربع ديگر ميگذاريم سوفله در فر بماند.
ممکن است از کنسرو قارچ استفاده کنيم در اينصورت يک قوطي بزرگ لازم است و کافي است آنرا خرد کرده مصرف نمائيم .

سوفله ژامبون

مواد لازم :  

پنير گروير  150 گرم
زرده تخم مرغ  6 عدد
سفيده تخم مرغ  8 عدد
سس مايونز  2 فنجان
كالباس  400 گرم
فلفل  قدري
نمك  قدري

طرز تهيه :

فر را قبلا با حرارت 400 درجه گرم ميکنيم دو فنجان ژامبون را ريز خرد ميکنيم بعد زرده تخم مرغ را با کمي نمک خوب ميزنيم و ته ظرف نسوز متناسب با مايه را چرب ميکنيم و کمي پنير رنده شده داخل ظرف مي پاشيم سپس زرده تخم مرغ را با سس سفيد مخلوط و ژامبون هاي آماده شده را باين مايه اضافه ميکنيم و سفيده تخم مرغ را جداگانه آنقدر ميزنيم که از تخم مرغ زني نريزد و مايه را با سفيده مخلوط ميکنيم و در ظرف اماده شده ميريزيم ، بايد سر ظرف يک تا دو سه سانتيمتر خالي بماند آنگاه بقيه پنير رنده شده را روي سوفله مي پاشيم .
در ظرف يا سيني فر کمي آب ميريزيم و ظرف سوفله را در آن قرار ميدهيم و کف فر ميگذاريم و حرارت را روي 350 درجه تنظيم ميکنيم . سوفله يک ساعت بايد در فر بماند در اين مدت بهيچوجه در فر را باز نميکنيم . سوفله بايد بالا بيايد و پف کند و روي آن کاملا طلائي شود و بلافاصله بعد از پختن نيز بايد خورده شود.
ممکن است ظرف سوفله را مستقيما کف فر قرار داد ولي سوفله اگر در ظرف آب قرار بگيرد لطيف تر ميشود. سوفله را ميتوان با يکي از سبزيهاي فوق تهيه کرد.

پاستا ی  مرغ و قارچ

پاستا                 250 گرم

ســ‌ينه ي مرغ       نصف سيــ‌‌‌ـنه

قارچ                   100 گرم

شير                   2ليوان

آرد                     يك قاشق غذاخوري

كره                    50 گرم

نمك فلفل سياه و پودر سير              

روغن زيتون

پنير پيتزا

 

اين ميزان براي دو نفر كافيست

سيــ‌نه مرغ رو به شكل نواري ميبريم. قارچها رو هم خرد ميكنيم.

در تابه كره را ذوب كرده و سيــ‌نه ي مرغ را درون روغن تفت ميدهيم. حدود سه دقيقه بايد تفت بخوره. آرد رو در تابه ريخته و كمي تفت ميدهيم تا بوي خامي ندهد. سپس شير رو آن اضافه كرده شعله رو كم ميكنيم و آهسته هم ميزنيم تا آرد گوله نشود. نمك و فلفل سياه و پودر سير رو اضافه كرده و بهم ميزنيم.

در يك ظرف ديگر كمي كره ذوب كرده و قارچ را تفت بدهيد و شعله رو زياد كنيد تا قارچ آب نندازد. بعد قارچ رو هم به تركيب سينــ‌ه مرغ و سس سفيد اضافه ميكنيم. خوب بهم ميزنيم تا يكدست شود. مراقب باشيد كه سس نبايد غليظ شود چون يك مرحله ي پخت در فر هم دارد و اگر سس سفت شود به شكل بدي به پاستا چسبيده و منظره ي بدي ايجاد ميكند.

پاستا رو در يك قابلمه آب جوش ميپزيد و آبكش ميكنيد.

ته ظرف پيركس كمي روغن زيتون ميريزيد و پاستا رو درون آن ميريزيد. سپس سس رو روي پاستا ميريزيد.

 درون فر به مدت 45 دقيقه قرار ميدهيد. در دماي 170 درجه سانتيگراد. بعد ظرف را خارج كرده و پنير پيتزا را روي پاستا ريخته و ده دقيقه فرصت ميدهيم تا پنير آب شود.

 

نكته: اصلا پاستا در اين است كه بعد از آبكش كردن پاستا در يك ظرف روغن زيتون ريخته و پاستا رو كمي در روغن سرخ كنيد. نه تا اين حد كه پاستا خشك شود. بعد سس رو روي آن ريخته و سرو كنيد. ولي از اونجايي كه ما ايرونيا اكثر با پاستاي دم نكشيده ميونه ي خوبي نداريم اون رو توي فر ميزاريم تا باب ميل شود.

یه همبرگر خوشمزه

 

گوشت گوساله                                         1 کیلو

سویا                                                      250 گرم

پیاز                                                        ۱ عدد درشت

دمبه ی گوسفند                                        100 گرم

سیر                                                       1 بوته

فلفل دلمه ای                                           1 عدد درشت

سبزیهای معطر مث گشنیز جعفری و نعنا          مقداری

نمک و ادویه                                             به مقدار لازم

 

گوشت گوساله رو چرخ کنید. سویا رو درآب به مدت دو سه ساعت خیس کنید بعد آبش رو خوب بگیرید و بعد در چرخ گوشت بیندازید و اونم خوب چرخ کنید. سپس پیازه رو چرخ کنید. لازم نیس آب پیاز گرفته بشه. بعد دمبه رو اضافه کنید. سیر فلفل دلمه و سبزیها رو هم در چرخ گوشت بندازید و مواد رو همه روی هم بریزید. این مواد باید قبل از ورز دادن یکبار دیگه هم چرخ بشه در اصطلاح دو چرخه بشه.

نمک و کمی ادویه و زردچوبه اضافه کنید. میزان زردچوبه باید کم باشه چون باعث سفت شدن گوشت میشه.

همه ی این مواد رو در یک ظرف بزرگ ریخته و حدود 20 دقیقه حسابی ورز دهید. اونقدر که کاملا یکدست بشه. اگه خوب ورز ندهید موقع سرخ کردن از هم میپاشه.

وقتی خیالتون از بابت ورز دادن راحت شد گلوله های گوشتی درست کنید و سپس بین دو نایلون باز کنید و شکل دایره بهش بدید. حواستون باشه که نباید نازک بشه. من با این مقدار مواد 14 تا همبرگر درشت درست کردم. بعد میتونید اینها رو توی نایلون گذاشته و داخل فریزر بزارید. وقتی که میخواهید از فریزر خارج کنید و سرخ کنید حتما باید یخش کاملا آب بشه. ضمن اینکه به هیچ عنوان دیگه نباید تغییر شکل اش بدید وگرنه بازم وا میره

 

نکته: حتما از دمبه استفاده کنید وگرنه خیلی خشک میشه چون اصولا گوشت گوساله چربی هم نداره همبرگرتون درصورت استفاده نکردن از دمبه خشک میشه. خیالتون راحت اصلا بوی دمبه نمیگیره.

 

منبع :فست فود سمیر 

فالوده

مواد لازم :

نشاسته         250 گرم

آب                  2 ليوان

گلاب           یك سوم ليوان
طرز تهيه :

آب و نشاسته را مخلوط كرده و در قابلمه نچسب مي ريزيم ، و آن را روي حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبي مرتب به هم مي زنيم تا مايه فالوده بجوشد . سپس گلاب را اضافه كرده و آن را به هم مي زنيم تا غليظ و كاملاً كشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گيرد ( براي اين كار بايد حداقل 20 دقيقه وقت صرف كنيم ) . سپس در ظرف بزرگي ، آب و يخ فراوان مي ريزيم و آن را نزديك چرخ گوشت قرار مي دهيم ، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل كرده و مايه فالوده را در چرخ مي ريزيم . ظرف يخ را طوري قرار مي دهيم كه رشته هاي فالوده داخل آن بريزد . مرتب و به آرامي ، با دست آن را زيرورو مي كنيم . ( بهتر است اين كار با دستكش انجام شود تا دست يخ نكند ) .

پس از اتمام كار مقداري يخ را خرد كرده و كمي گلاب و شربت آبليمو اضافه مي كنيم . در موقع سِرو مي توانيم روي آن كمي شربت آبليمو بريزيم و با يك حلقه ليمو ترش برش زده ، آن را تزئين كنيم .

غذای مرغی ساده

 

مواد لازم براي 4 نفر

سينه مرغ دو عدد( يعني سينه دوتا مرغ كامل)
ا عدد پياز بزرگ
250 گرم ماست( يه كم بيشتر كمتر شد عيبي نداره)  
يه قالب كره 100 گرمي
زعفرون دم كرده( هرچي بيشتر بهتر)
نمك به مقدار لازم ( كه چون ماست داره بايد كمتر از حد معمول باشه)
آبليمو 4 قاشق غذاخوري

استخوان سينه مرغ رو كامل در مياريد و خورد ميكنيد ( به اندازه تكه هاي جوجه كباب) بعد پيازو با رنده درشت رنده ميكنيد ميريزيد روش بعد هم ماست و زعفران دم كرده و آب ليمو و نمك رو  ميريزيد روش و همرو با هم قاطي ميكنيد( بازم بگم وقتي ميچشيد بايد كم نمك باشه)...اين مخلوط رو نيم ساعت بذاريد توي يخچال بهتره...ولي اگه عجله داشتيد لزومي نداره اين كارو بكنيد.

موادو ميريزيد توي ترجيحا يه ماهيتابه ويا  يه قابلمه. كره ها رو هم برش ميزنيد ميذاريد روش.

بعد زير گاز رو روشن ميكنيد تا جوش بياد...بعد هم زيرشو خوب كم ميكنيد تا توي آب خودش ( لازم نيست آب بريزيد توش)پخته بشه.حدودا بين 45 دقيقه تا يك ساعت طول ميكشه تا بپزه...بعد هم به محض اينكه دو قاشق آب تهش بود بر ميداريد و نوش جان ميكنيد.

پي نوشت:
اولا كه چون ماست داره نمك كم ميخواد...آخر كار كه بخوريد ميبينيد اصلا كم نمك نيست.

ثانيا اونايي كه اسم پيازشو شنيدن و حالشون بد شد بدونن كه آخر كار اصلا معل.م نيست پياز توش ريختيد...پس خواهشا كمش نكنيد چون مزش به اون پيازه و من تا قبل از اينكه به هركسي بگم متوجه نشده كه توش پيازه.

اگه چند تا گوجه رو از وسط نصف كنيد و سرخ كنيد و كنارش بذاريد خوشمزه ميشه...در ضمن سيب زميني سرخ كرده هم خيلي خوبه.من يه بار آلو هم جدا درست كردمو ريختم كنارش با اونم خوشمزه شد...اينا ديگه به ذائقتون بستگي داره...با برنج خوشمزست و از جوجه كباب لذيذ تره.


خوراک زبان گوساله

مواد لازم :

زبان گاو يا گوساله: 2 عدد
سبزي معطر (نعناع، ترخان و جعفري: ) يك دسته
سير: دو سه حبه
سس گوجه فرنگي: 2 پيمانه
قارچ: نيم كيلو
پوره سيب زميني: 2 پيمانه
نمك و فلفل: به اندازه كافي
پياز متوسط: 2 عدد
كره: 100 گرم

طرز تهيه:

زبان غذاي بسيار لذيذي است، ولي مدت طبخ آن طولاني است. زبان را بدقت تميز كنيد و مقداري آب روي آن بريزيد، به طوري كه كاملا روي آن را بگيرد. ظرف را روي شعله بگذاريد تا جوش بيايد و سپس كف روي زبان را يكي دوبار بگيريد .
سپس سبزي‌هاي معطر و دانه‌هاي سير و پياز خرد شده را داخل زبان بريزيد و در ظرف را بنديد و بگذاريد با حرارت ملايم بپزد .
وقتي زبان پخت بايد تقريبا نصف ليوان آب داشته باشد. در اواخر طبخ كمي نمك در خوراك زبان بريزيد و بگذاريد چند جوش بزند .
بعد زبان را از ظرف خارج كنيد و داغ داغ پوست آن را بگيريد و بگذاريد سرد شود و بعد آن را با كارد تيز ورقه ورقه ببريد . در صورت مصرف قارچ تازه قارچ ها را بشوييد و خرد و در كره كمي سرخ كنيد، به طوري كه آب قارچ كشيده شود . قارچ‌ها را در سس گوجه فرنگي بريزيد و آب زبان را صاف و به سس اضافه كنيد و بگذاريد سس چند جوش بزند و كمي غليظ شود . زبان را به درازا يك طرف ديس بچينيد و اطراف زبان را يك رديف جعفري بريزيد و طرف مقابل زبان را كنار ديس دو رديف پوره سيب زميني با قيف بريزيد و فاصله بين پوره و زبان را با سس قارچ پر كنيد و اطراف ديس را با چند قارچ درسته سرخ شده تزيين كنيد.
 

 

پیتزا

طرز تهیه نان پیتزا:
آرد سفید 2 لیوان
شیر 1 لیوان
روغن مایع 1/3 لیوان
بکینگ پودر1 ق م
مایه خمیر 1ق م
نمک 1 قاشق چایخوری سر صاف
مایه خمیر رو توی کمی آبجوش حل میکنیم. روغن مایع شیر مایه خمیر را مخلوط کرده بعد آرد و بکینگ پودرو نمک را اضافه میکنیم. مخلوط رو ورز میدیم و روی اون رو میپوشونیم و میذاریم 3-2 ساعت در دمای معمولی بماند.خمیر رو با وردنه به اندازه قالب باز میکنیم و با نوک چنگال سوراخ میکنیم.
مواد پیتزا:
پیاز خلال شده رو تفت میدیم تا طلایی بشه گوشت چرخ کرده را داخل آن ریخته تفت میدیم تا باز شه از هم قارچ خرد شده رو هم اضافه کرده همه رو با هم تفت میدیم آخر سر فلفل دلمه را هم ریخته میذاریم یه کوچولو تفت بخوره سپس نمک زردچوبه فلفل و کمی ترخان و کمی آویشن اضافه میکنیم و از روی گاز بر میداریم.
خمیر رو میتونید 10 دقیقه در فر 180  درجه بذاریددو بعد مواد را روی اون بریزید دوباره داخل فر بذارید .میتونید مواد را روی اون ریخته همه رو با هم بذارید توی فر به مدت 20 دقیقه در فر 180 درجه(خود من این کارو میکنم یعنی همه رو با هم میذارم).اگه 1 لیوان آب هم  توی فر بذارید بهتره .
اول روی خمیر رو سس بمالید بعد یه لایه پنیر بعد مخلوط گوشت وقارچ دوباره پنیر در آخر هم اگه دوست داشتید میتونید کمی پیاز و گوجه حلقه شده روش بذارید.برای پیتزا مخلوط همین دستوره با این تفاوت که سوسیس و کالباس هم میریزیم.



دونکته برای کش امدن پنیر پیتزا

 

براي اينكه پنير پيتزاي شما حسابي كش بياد و مثل پيتزاهاي بيرون بشه اول روي نون پيتزا رو يه لايه خامه بريزيد(بدرد رژيمي ها نميخوره) بعد پنير رو از دونوع مختلف منظور ? مارك مختلف روي اون بريزيد و بعد از اون ، مواد رو حالا هر چي كه دوست دارين اضافه كنين ..و اما فوت آخر اينكه قبل از قرار دادن پيتزا درون فر به كمك يك آبپاش سطح آن را مرطوب كنيد.

من امتحان كردم واقعا جواب داد..

کیک سیب زمینی و کالباس




مواد لازم:
تخم مرغ           2 عدد
پنیر صبحانه             2/1 پیمانه
کره آب شده            2/1 پیمانه
کالباس ریز خرد شده               1 پیمانه
سیب زمینی خام ریز خرد شده              2 پیمانه
پیاز ریز خرد شده                       1 عدد
فلفل دلمه ای ریز خرد شده          1 عدد (کوچک)
هویج ریز خرد شده                       2/1 پیمانه
جعفری ساتوری شده                 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع                                4/1 پیمانه
آرد                                  2 پیمانه
بکینگ پودر                       1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل                    به میزان لازم


طرز تهیه:
تخم مرغ ها را همراه پنیر و کره آب شده خوب میزنیم تا مایه یکنواخت شود.
پیاز و هویج و فلفل دلمه ای و کالباس و سیب زمینی و جعفری و نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم.
روغن مایع و آرد  و بکینگ پودر و نمک و فلفل را اضافه میکنیم.
داخل قالب کیک میان تهی را چرب کرده و مایه فوق را داخل آن میریزیم. روی آن را با قاشق یکنواخت کنید.



حالا آن را 10دقیقه با حرارت 280 درجه سانتیگراد و 40 دقیقه با حرارت 140 درجه داخل فر بپزید.



حالا با هر نوع سس که دوست دارید نوش جان کنید.

کیک ژامبون و ریحان

این یکی هم ژامبون ریحان مایونز ماست خامه ای نمک فلفل و ...
برای تزئین می تونید از زیتون استفاده کنید











کیک سیب زمینی

تخم مرغ 3 عدد
ماست چكيده 2/1 پ
روغن مايع 2/1 پ
سوسيس1 پ
فلفل دلمه 4/1 پ
آرد 2 پ
بكينگ پودر 2 ق م
نمك و فلفل1 قم
سيب زميني خام نگيني 2 پ
هويج و پياز خام نگيني مخلوط هر دو 4/1 پ
پنير معمولي صبحانه 1 قوطي كبريت

طرز تهيه


مواد رو نگيني خرد كنيد




تخم مرغ + ماست + پنير+روغن مايع + بكينگ پودر + نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد





آرد را اضافه كنيد و هم بزنيد تا يكدست بشه





بعد مواد خرد شده آماده رو اضافه كني تا خميرتون كاملا سفت بشه




قالب رو چرب كنيد و توي قالب بريزد و توي فر 180 درجه سانتي گراد به مدت 30 تا 45 دقيه بذاريد

سالاد

 
 
من تركيب چند تا سالاد رو ميزارم كه از توي كتاب يه اشپز برداشتم مثلا تخصصي هست
كاهو + گوجه +ذرت +تن ماهي +لوبيا قرمز
كاهو +گوجه+ذرت +سيبزمني پخته+هويج رنده شده + لبو + ترب حلقه شده
كاهو+"گوجه+هويج پخته يا رنده درشت شده +قارچ حلقه شده +فلفل دلمه+پنير خرد شده
كاهو +گوجه +ذرت +هويج +لوبيا سبز پخته +لبو +ترب
كاهو +گوجه+ذرت +نخود فرنگي+هويج رنده درشت شده +پنير
كاهو +گوجه+ذرت+ هويج+ لبو + كرفس + ترب
سس هم ميشه روغن زيتون +سركه سيب+نمك و فلفل +كمي سبزيجات معطر+خردل رو خوب با هم ميكس كردو روي سالاد ها استفاده كرد من از كمي پودر انبه هم براي سس سالاد استفاده ميكنم