رولت بادمجان

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: 200 گرم

بادمجان :4 عدد متوسط

پیاز متوسط:1 عدد

نمک وفلفل :مقداری

پودر جوز هندی:یک قاشق مربا خوری

گوجه فرنگی :چند عدد

فلفل دلمه ای:سبز وزرد مقداری

سیر :2 حبه

جعفری خرد شده:2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

ابتدا بادمجان ها را پوست کرده وشسته ونمک می

زنیم .بعد از چند ساعت که تلخی بادمجان ها گرفته شد

آنها را دومرتبه می شرییم وخشک می کنیم وسپس

 برش طولی زده و سرخ می کنیم.

از طرف دیگر گوشت را با پیازوسیر رنده شده ونصفی از

 جوز هندی ومقداری نمک وفلفل وجعفری مخلوط کرده

وبه صورت بیضی های کوچک یا گلوله های کوچکی در

 آورده ویکی از برش های بادمجان را برداشته ودور هر

 کدام از این گوشت های آماده می پیچیم .

ظرف پیرکسی نسوز را آماده کرده وکف ظرف را با گوجه

فرنگی های برش خورده پر می کنیم سپس رولت های

بادمجان های آماده را روی آنها می چینیم سپس فلفل

 دلمه ای های برش زده وبقیه جوز هندی ومقداری فلفل

 را روی آنها می ریزیم ونصف لیوان هم آب روی مواد می

 ریزیم ، روی ظرف را فویل کشیده رویش چند سوراخ

 ایجاد کرده، داخل فر با درجه دویست می گذاریم تا پخته

 شوند.وقتی غذا پخته شد باید آبش تقریبا تبخیر شده

باشد .

البته روی اجاق گاز هم می توان با حرارت ملایم این

 غذا را پخت.

این غذا رامی توان هم با برنج وهم بدون برنج سرو کرد.


برگر گوشت و کالباس

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده:400 گرم

پیاز متوسط یا کوچک : 2 عدد

نمک :به میزان لازم

فلفل:یک قاشق چایخوری

پودر سوخاری :به میزان لازم

کالباس کوچک :14 عدد

پنیر گودا :چند عدد برش نازک

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم وخوب ورز

 می دهیم .سپس نمک وفلفل را به آن اضافه کرده وآنها را به

صورت دایره یا کتلت دایره ای در می آوریم .فقط باید توجه

 داشت که بزرگی آن کمی بزرگتر از کالباس کوچک ما

باشد .وقتی روی گوشت را صاف کردیم یک لایه کالباس

 ورویش یک یا چند ورقه پنیر گودا وروی آن یک کالباس دیگر

 می گذاریم ورویش را به اندازه مقدار گوشت قبلی

 می گذاریم تا مواد داخل آن دیده نشود و لای آن باز نباشد

 وترکی نداشته باشد .سپس گوشت آماده شده را در پودر

 سوخاری می گذاریم ودر روغن داغ  در ظرف تفلون سرخ

می کنیم.

 

نکته ها:

1-اگر موقع درست کردن وصاف کردن  گوشت ها ، گوشت

به دست چسبید ،کمی دست را مرطوب می کنیم

2- اگر دیدید موقع سرخ کردن خیلی برگر از هم باز شده

 می توانید بعد از پودر سوخاری آن را در تخم مرغ زده شده

بگذارید تا ترک هایش با آن پر شود .

البته بدون تخم مرغ خوشمزه تر می شود وظاهر بهتری را

 هم پیدا می کند

3- این غذا را می توانید با نان همبرگر نوش جان کنید.

شنیتسل مرغ کنجدی با دور چین مخصوص

مواد لازم برای 4 نفر:

 

سینه مرغ بزرگ : دو عدد

پیاز  کوچک :یک عدد

فلفل دلمه ای سبز: دوعدد متوسط

قارچ تازه :3 عدد بزرگ

قرص عصاره مرغ: یک عدد

پودر کاری :2 قاشق چایخوری

پودر زیره:یک قاشق چایخوری

خامه :100 گرم

شیر : نصف لیوان

جعفری  خرد شده :مقداری

آرد سفید: تقریبا 5 قاشق غذا خوری

تخم مرغ : 2 عدد

کنجد: تقریبا 6 قاشق غذا خوری

سیر: 4 حبه

روغن زیتون یا مایع  برای سرخ کردن : به مقدار کافی

 

گوجه فرنگی :2 عدد متوسط

نمک وفلفل : به میزان لازم

 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا سینه مرغ ها را از استخوان جدا کرده و  ابتدا

 

هر سینه را به 4 قسمت وسپس هر قسمت را از

 

 قطر به دو قسمت تقسیم می کنیم .سپس هر

 

 قسمت را چند ضربه ای با بیفتک کوب می زنیم .

 

از طرف دیگر فلفل دلمه ای ها وقارچ ها  وپیاز را

 

به صورت خلال در می آوریم وبا سیر له شده  در

 

 روغن مایع چند دقیقه ای سرخ می کنیم سپس

 

خامه با شیر رقیق شده و پودر کاری وپودر زیره

 

 وعصاره مرغ وفلفل لازم وگوجه فرنگی را داخل

 

مواد مخلوط می کنیم .این مواد فقط حرارت ببینند

 

کافیست .

از طرف دیگر به شنیتسل ها کمی نمک می زنیم 

 

 وابتدا در آرد وسپس در تخم مرغ زده شده

 

می غلتانیم وروی دوطرفش کنجد می پاشیم .

 

 سپس در روغن سرخ می کنیم.

بعد از سرخ کردن در ظرف سرو می کنیم واطرافش

 

را با سس آماده شده تزیین می کنیم و روی آنها

 

 کمی جعفری خرد شده می ریزیم.

 

نکته 1- به جای گوجه فرنگی می توانید از فلفل

 

 دلمه ای قرمز استفاده کنید.

2- اگر در منزل قارچ نداشتید فلفل دلمه را بیشتر کنید.

3- تاکید می کنم که روی شنیتسل ها کنجد بپاشید

 

 ودر کنجد نغلتانید چرا که در صورت غلتاندن

 

کنجدها ی داخل ظرف با تخم مرغ  مخلوط می شود

 

 و کنجد ها به ته ظرف می چسبد.

4- شما می توانید به جای عصاره مرغ از 400 گرم

 

 آب مرغ استفاده کنید .در این صورت باید به مواد

 

 در حال سرخ شدن کمی نمک هم اضافه کنید .

 

( عصاره مرغ خودش نمک دارد)

بال مکزیکی

 

مواد لازم :

4 عدد بال مرغ

1 قاشق چایخوری پودر کاکائو

4/3 پیمانه آرد سوخاری یا پودر نان تست

2 عدد تخم مرغ

4/1 قاشق چایخوری پودر سیر

3/1 پیمانه پنیر پیتزا

نمک و فلفل سیاه و روغن

 

مواد لازم سس:

30 gr کره

4 حبه سیر

2 عدد گوجه فرنگی

نصف فلفل دلمه ای

نمک و فلفل

 

دور چین :

گل کلم سوخاری

سیب زمینی سرخ شده

 

چقدر موادش طولانی بود اوه

اول از همه بال مرغ رو با فلفل و نمک مزه دار میکنیم

دوم آرد سوخاری و پودر کاکائو و پودر سیر رو مخلوط میکنیم

سوم تخم مرغ رو با چنگال کمی میزنیم تا از لختگی در بیاد

حالا بال ها رو اول تو تخم مرغ زده بعد توی پودرایی که مخلوط کردیم میزنیم و نیم ساعت تو یخچال میزاریم بمونه بعد روغن رو داغ میکنیم و سرخش میکنیم و کنار میذاریم.

توی یه ظرف دیگه کره رو آب کرده سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم تا حدی که رنگش تغیر نکنه بعد فلفل دلمه ای خورد شده رو اضافه میکنیم کمی که تفت خورد گوجه فرنگی ریز خورد شده رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل میزنیم ( توی دستورش پودر کاری نیود اما من ریختم ساکت ) ، نصف استکان آب ریخته و مخلوط میکنیم و کمی بعد از روی حرارت برمیداریم.

توی ظرف فر این سس رو میریزیم ، بالهای سرخ شده رو روش میذاریم و گل کلم های سوخاری رو دورش میچنیم و در آخر پنیر پیتزا رو روش ریخته و در فر با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 35 دقیقه میذاریم بپزه اگه دوست داشتین یه چند دقیقه گریلش کنین.

واسه گل کلم سوخاری هم اول گل کلم رو 5 دقیقه توی آب جوش بپزین و بعد که خنک شد اول توی تخم مرغ زده و بعد در آرد سوخاری یا همین پودرایی که واسه بال مخلوط کردین بزنین و سرخش کنین.

امیدوارم درست کنین و لذت ببرین مژه

 

مرغ  3 رنگ

مواد لازمش:

 

1 عدد سینه ی مرغ بزرگ

1 عدد فلفل دلمه ای

3 قاشق غذاخوری ماست

3 قاشق مرباخوری سس مایونز

3 قاشق غذاخوری سرکه

کمی سس کچاپ

کمی جعفری خورد شده

کمی زعفران

نمک و فلفل

 

Chef

حالا اول سینه ی مرغ رو خورد میکنیم و روش فلفل دلمه ای رو خورد میکنیم و کمی فلفل سیاه میپاشیم و میذاریم کنار.

سه تا کاسه برمیداریم و توی هر کدوم 1 قاشق غذاخوری ماست و 1 قاشق مرباخوری سس مایونز به همراه 1 قاشق سرکه و نمک و فلفل میریزیم و مخلوط میکنیم , بعد توی کاسه ی اول سس کچاپ رو اضافه میکنیم و توی کاسه ی دوم جعفری خورد شده و توی کاسه ی سوم زعفران رو ریخته و مخلوط میکنیم.

مرغ خورد شده رو به سه قسمت تقسیم میکنیم و توی کاسه ها میریزیم و 1 ساعت میذاریم استراحت کنه.

 

 

بعد استراحت یه تابه ی کوچیک برداشته و بعد از داغ شدن مرغ های رنگی رو سرخ میکنیم , احتیاج به روغن نداره کل مواد توی ظرف رو توی تابه بریزین و همش بزنین و زمانی که تقریبا سس خودشو جمع کرد غذا پخته شده.

 

سعی کنین با هم قاطی نشن تا خوشرنگ بمونن.

برای دورچینشم من از سیب زمینی و زیتون استفاده کردم اما سیب زمینی رو سرخ نکردم که زیاد سنگین نشه . سیب زمینی رو پوست بگیرین و درشت خورد کنین , توی تابه مقداری آب بریزین با نمک و پودر سیر و فلفل و اوریگانو مزه دار کنین و بعد سیب زمینی رو بذارین توش تا بپزه.

ادویه برای ماهی شکم پر

ادویه برای ماهی شکم پر؛
 
 
هل سبز.......Cardamon
زنجبیل....Ginger
رازیانه....Fennel
پودرسیر تفت داده شده........Roast garlic

پاپریکا..........Paprika
گشنیز.....Coriander   
میخک..........Clove
خردل.......Mustard

فلفل سیاه...........Black Pepper
دارچین.........
.....cinnamon

جوز هندی..............Nutmeg
نمک............salt
زیره سبز...............Cumin

زیره سیاه............Caraway
سماق............. Sumac

ادویه برای مرغ

این ادویه رو درست کنین که هم برای جوجه خوبه، هم برای زرشک پلو، هم برای ته چین و هم برای مرغ بریان که توی فر درست میشه.
و اما:
نمک 1 قاشق مرباخوری،
پودر پاپريکا 1 قاشق مرباخوری،
پودر فلفل سياه 1 قاشق مرباخوری،
پودر فلفل قرمز 1 قاشق مرباخوری، 
پودر تخم گشنيز 1 قاشق مرباخوری،
زرد چوبه 1 قاشق مرباخوری،
پودر سير 1 قاشق مرباخوری،
پودر خردل 1 قاشق مرباخوری،
پودر دارچين 1 قاشق مرباخوری،
پودر زيره سياه 1 قاشق مرباخوری
پودر زيره سبز 1 قاشق مرباخوری،
پودر زنجيبل 1 قاشق مرباخوری،
پودر هل 1 قاشق مرباخوری، پودر رازيانه 1 قاشق مرباخوری،
جوز هندي رنده شده 1 قاشق مرباخوری،
پودر ميخک 2/1 قاشق مرباخوری،
پودر ليمو عماني 2 قاشق مرباخوری،
سماق 2 قاشق مرباخوری.

اگه زیره سیاه نداشتین به جاش زیره سبز بریزین. برای درست کردن پودر لیموعمانی **
 لیمو را تکه کنین و هسته لیمو رو کاملا" در بیارین و بذارین خوب خشک بشه بعد توی آسیاب خوب پودرش کنین.**
 

کیک گردویی

مواد لازم :

ـ آرد  ۱  لیوان سر پر

ـ پودر گردو  ۱  لیوان

ـ شکر  ۱  لیوان

ـ تخم مرغ  ۶  عدد

ـ کره  ۱۵۰  گرم

ـ بکینگ پودر  ۲  قاشق مربا خوری

ـ وانیل به قدر کافی

طرز تهیه :

قبل از هر کاری فر را روشن کنید وداخل قالب کیک را چرب و آرد بپاشید. گردو را با مولینکــس یا دانه ساب پودر کنید . کره را با هم زن بزنید .زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید شکر و وانیل و بکینگ پودر را  با هم بزنید تا کاملاً رنگ آن روشن و سفت شود . سفیده را با همزن جداگانه آنقدر بزنید که پنبه ای شود . آرد و گردو را با هم مخلوط کنید . کره را به زرده اضافه کرده و مخلوط کنید بعدسفیده را به آرامی به آن اضافه و هم بزنید تا مخلوط شود زیاد به هم نزنید و آرد را  کم کم اضافه  و خیلی آرام هم بزنید تا یکنواخت شود بعد آنرا در قالب ریخته و در فر با حرارت۳۵۰ درجه به مدت یک ساعت بگذارید . در این فاصله در فر را باز نکنید .توجه داشته باشید که این کیک به علت داشتن گردو تیره رنگتر از بقیه کیک هاست.

برای روی کیک من از سفیده زده شده استفاده کردم و دو عدد سفیده را آنقدر بزنید تا پنبه ای شود و یک و نیم الی دو قاشق پودر خاکه قند در آن بریزید و آرام هم بزنید و آنرا به صورت لایه ای روی کیک سرد شده بزنید وخلال بادام روی آن بریزید و به مدت یک ربع در پنجره بالای فر قرار دهید هرموقعی که طلایی رنگ شد آنرا از فر در آورید

 معمولآ  بعد از در آوردن کیک از فر همه اطراف آن رنگی یکنواخت به خود میگیرد ولی چون فر اجاق گاز من از تنظیم خارج شده و فشار گاز به قدری نیست که با درجه مورد نظر تنظیم شود  و گاهآ در وسط کار خاموش میشود رنگ مورد نظر را به خود نگرفته است .




منبع: سایت گل بانو

کباب دیگی یا ماهیتابه ای

مواد لازم :

گوشت گوسفندي يا گوساله جوان كم چرب يا بدون چربي براي هر كباب 100 گرم

_ نمك به مقدار كافي

_ پياز رنده شده درشت 1 عدد

_ گوجه فرنگي به تعداد لازم

طرز تهيه :

اگر گوشت گوساله استفاده ميكنيد بهتر است از گوشتي كه مدت كوتاهي ( حداقل دو روز )فريزري شده استفاده كنيد . در اين كبابي كه در تصوير گذاشته ام مطلقاً چربي وجود ندارد ولي كساني كه دوست دارند كباب نرم باشد و عادت به خوردن غذاي چرب دارند ميتوانند كمي چربي گوشت را هم اضافه كنند ولي اگر چربي كمتر باشد از نظر سلامتي بهتر است چون جز چربيهاي اشباع نشده است

پياز رنده شده را فشار دهيد و آب آن را در ظرفي بريزيد . گوشت را دو يا سه بار چرخ كنيد و با نمك و پياز خوب ورز دهيد و با دست فرم دهيد و در ماهيتابه ويا ديگ ( فابلمه ) بچينيد ودرب آن را ببنديد و روي حرارت ملايم بگذاريد حرارت را زياد نكنيد تا گوشت كاملاً بپزد معمولاً گوشت وقتي كه ميپزد جمع شده و بهتر است كه كبابها كمي نازك باشد وقتي كباب در حال پخته شدن است آب پياز را به آن اضافه كنيد اگر كباب بدون چربي است به آن دو الي سه قاشق روغن زيتون بيفزاييد. در فاصله پخت، كباب را برگردانيد و دوباره درب آن را محكم ببنديد وقتي  كمي آب براي كباب مانده بود ( چون گوشت زمان پخته شدن آب مياندازد ) گوجه فرنگي ها را با كارد از قسمت زير به عمق يك سانتي متر با كارد به شكل علامت بعلاوه ببريد و در لابلاي كبابها قرار داده و دوباره درب آنرا ببنديد وقتي كبابها و گوجه فرنگي كاملاً پخته شدند در ديس بكشيد ونوش جان كنيد.


 


منبع : اشپزی رنگین

رولت خامه ای

Image and video hosting by TinyPic


 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

اینا چیزایی بود که من با نونش درست کردم...تو عکس اولی از عرض لولش کردم که حسابی چاق شده...عکس دوم از طول برش خورده که سایز رولت لقمه ای شده. عکس بعدی یه نون درست کردم و از وسط نصف کردم روهم گذاشتم که دولایه کیک شد. عکس بعدی 2 تا نون هست که نصف کردم و روهم گذاشتم و 4 لایه کیک شد.

و اما دستور:
برای این رولت احتیاج به یه سیینی بزرگ دارید...فکر میکنم بزرگترین سایز سینی موجود همون 30 در 40 سانت هست...خلاصه هر چی بزرگتر بهتر...مخصوصا اگه نونتونو میخواین واسه رولت ازش استفاده کنین.
یه همزن قوی...اگه کسی همزن نیمه صنعتی Kitchen Aid داشته باشه که دیگه محشره.
و آلمینیوم یا کاغذ روغنی..ترجیحا اگه بار اولتون آلومینیموم استفاده کنید چون کار باهاش راحتتره.

مواد لازم:
4 تخم مرغ
3/4 پیمانه آرد
3/4 پیمانه شکر
1 ق چ وانیل مایع اگه پودر دارید نصفش کنید
1/2 ق چ بیکینگ پودر

دقت کنید که داخل پیمانه بزرک یه خطی رو علامت زده که جای 3/4 هست. اما برای اینکه اندازتون دقیق بشه میتونید 3 بار از پیمانه 1/4 استفاده کنید که بشه 3/4.

همه مواد بجز آرد رو بریزید تو کاسه (حتی بیکینگ پودر) و با همزن با سرعت بالا 5 دقیقه بزنید. اگر با اون همزن صنعتی ها میزنید بزارید رو درجه 8 و 5 دقیقه بزارید بزنه.
اینقدری که میبینید حجمش 2 برابر شده.و حسابی سفید شده. الان وقتشه که آرد رو اضافه کنید. خوب هم بزنید که آرد مخلوط شه. نترسید اگه خوب بهم بزنید هم پفش نمیخوابه. بعد فر رو روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید و مواد رو روی سینی تون که روش آلمینویم پهن کردید و با اسپری روغن کمی چربش کردید بریزید و یکنواختش کنید. به مدت 8 دقیقه بزارید طبقه وسط. اگه کم بود 1-2 دقیقه هم اضافه کنید.
وقتی نون تو فر هست یه آلمینیوم دیگه بردارید و یه کم با اسپری روغن چربش کنید (حالا با هر چی..مهم اینه که یه ذره چرب باشه) اما سعی کنید با یه دستمال چربی اضافه رو بردارید. بعد که نون حاضر شد از دوطرف آلومینیم بگیرید و از سینی در بیارید..با چاقو گوشه های نون رو جدا کنید و همونطور که داغه روی اون یکی آلومینیم که حاضر کردید برگردونید و آلومینوم رویی رو جدا کنید (همونی که تو فر رفته بود) بعد همچنان که داغه با همون آلمینیوم زیری محکم لولش کنید. اگه اولین باره از عرض لول کنید که راحتتره.
بزارید حسابی خنک بشه و اونوقت میتونید بازش کنید با احتیاط که پوست روی رولت خراب نشه...اون پوست قهوه ای که تو عکس اول میبینید. بعد خامتون رو آماده کنید و بمالید روش..صاف کنیدو حداقل 8 ساعت بزارید تو یخچال...هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تره. نوش جونتون.
این نون به هیچ وجه خشک نمیشه و کاملا نرمه.

نکته:من بهتون گفتم اگه بار اولتونه از عرضش یعنی طرف باریکترش لول کنید...که راحتتره..اما هردو خوب درآوردید..همونطور که گفتم برگردون این رولت قسمت اصلیه کاره...که یه کم ظرافت میخواد...بهاره جان شما ممکنه که الومنیموم زیری رو خیلی چرب کرده باشی...چه خیلی چرب باشه چه اصلا نباشه میچسبه باید در حد متوسط باشه. چند بار درست کنی دستت میاد...میتونی مثلا 30 ثانیه هم صبر کنی (وقتی از فر در میاد) بعد لولش کنی...
اگر خشک شده باشه: اگه دمای فرت درست باشه و زیاد نمونه تو فر خشک نمیشه. حتما یه جای فرت مشکل داشته..اما اگه یه وقت گوشه هاش یه کم خشک بشه میشه روش با فرچه یا قاشق چایخوری (خیلی کم) آب قند بدید...اینکارو واسه موقعی که میخواین رولتو زود لقمه چپ کنین هم میشه استفاده کرد.

اگه موادش و بیشتر کنین:هر زمانی رو برای همون مقدار میدن...اگه بخواد دوبرابر زمانش هم طولانی تر میشه. مثلا به جای 10 دقیقه شاید 17-18 دقیقه بخواد...(من همیشه از کمی کمتر از اون زمان چک میکنم که یه وقت نسوزه...) در ضمن نمیدونم چه جوری میگی که پوست نداشته....شاید اشتباهی سر وته کردی...چون همیشه روش این شکلی میشه. در ضمن وقتی مایه رو میریزین تو سینی باید خوب

صافش کنین که لبه هاش نازکتر نشه که بسوزه

 

چند نمونه تزیین رولت