این ادویه رو درست کنین که هم برای جوجه خوبه، هم برای زرشک پلو، هم برای ته چین و هم برای مرغ بریان که توی فر درست میشه.
و اما:
نمک 1 قاشق مرباخوری،
پودر پاپريکا 1 قاشق مرباخوری،
پودر فلفل سياه 1 قاشق مرباخوری،
پودر فلفل قرمز 1 قاشق مرباخوری، 
پودر تخم گشنيز 1 قاشق مرباخوری،
زرد چوبه 1 قاشق مرباخوری،
پودر سير 1 قاشق مرباخوری،
پودر خردل 1 قاشق مرباخوری،
پودر دارچين 1 قاشق مرباخوری،
پودر زيره سياه 1 قاشق مرباخوری
پودر زيره سبز 1 قاشق مرباخوری،
پودر زنجيبل 1 قاشق مرباخوری،
پودر هل 1 قاشق مرباخوری، پودر رازيانه 1 قاشق مرباخوری،
جوز هندي رنده شده 1 قاشق مرباخوری،
پودر ميخک 2/1 قاشق مرباخوری،
پودر ليمو عماني 2 قاشق مرباخوری،
سماق 2 قاشق مرباخوری.

اگه زیره سیاه نداشتین به جاش زیره سبز بریزین. برای درست کردن پودر لیموعمانی **
 لیمو را تکه کنین و هسته لیمو رو کاملا" در بیارین و بذارین خوب خشک بشه بعد توی آسیاب خوب پودرش کنین.**