رول گردو و خرما
ـ خرمای نسبتاْ سفت چرخ شده ۱ کیلو
ـ گردوی مولینکس شده ۱ لیوان
ـ پودر قند ۵/۰ لیوان
ـ پودر هل و گشنیز ۱ قاشق غذا خوری
ـ کره ۱۵۰ گرم
ـ آرد سفید ۲ لیوان
ـ گلاب ۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
خرما را شسته وهسته خرما را بگیرید و دوبارآن را چرخ کنید و در یخچال گذاشته تا سرد شود. آرد را روی حرارت کم به مدت یک ربع ساعت تفت دهید و بعد کره اضافه کنید و یک ربع ساعت دیگر آنرا تفت دهید و به آن پودر قند ،پودر هل و گشنیزو گردو را اضافه کنید باز هم با حرارت کم تفت دهید و گلاب اضافه کنید . اگر مایه شکل خمیری به خود نگرفته بود آنقدر به آن کره اضافه کنید تا شکل خمیری به خود بگیرد و حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا سرد شود.
کف نایلونی را چرب کنید و خرما را به صورت لوله ای در آورده و اطراف آن را کمی چرب کنید تا به دست و نایلون نچسبد و با وردنه آنرا به قطر نیم سانتیمتر باز کنید و روی آن را با مخلوط آرد و گردو باز هم به قطر نیم سانتیمتر میپوشانیم وبه مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم . بعد از یک ساعت از یخچال در آورید و آنرا رول کنید و دوباره در یخچال به مدت طولانی تری گذاشته و بعد آنرا برش دهید سعی کنید هنگام برش لبه کارد چرب باشد .
منبع : آشپزی رنگین


